KULTURA I ZABAVA

U petak 15.aprila promocija knjige "60 GODINA MUŠKOG RUKOMETA U APATINU"

   U organizaciji Opštine Apatin u petak, 15. aprila 2011. godine, u Velikoj sali Skupštine Opštine Apatin, sa početkom u 18,00 časova, održaće se promocija knjige "60. godina muškog rukometa u Apatinu" autora Dušana Mihića. Predstavljanje knjige u izdanju Opštine Apatin, obaviće se u sklopu obeležavanja jubileja Milenijum Apatina 1011-2011. Knjiga je izašla u izdanju Skupštine opštine Apatin, monografskog je karaktera pod naslovom "60 godina muškog rukometa u Apatinu". Autor knjige je istaknuti apatinski rukometni golman i trener Dušan Mihić, koji je u periodu od 1973. do 1982. godine za RK "Apatin" nastupio u više od 710 utakmica, a od toga 335 prvenstvenih, 73 međunarodnih, 35 kup, 215 prijateljskih i 35 za veterane. Kao autor Mihić je u svojoj monografiji, na 339 strana B formata, sabrao istorijat muškog rukometa u Apatinu, kroz pregledno urađene navode najvažnih, a istovremeno iscrpnih i pouzdanih podataka iz albuma njegovih 60 godina postojanja. U predgovoru knjige, Rade Medić, dugogodišnji apatinski društveno-politički i sportski radnik i entuzijasta, u akcentovanju suštine osnovnog cilja ove knjige ističe zajedničku želju idavača i samog autora u nastojanju čuvanja i sačuvenja uspomena i sećanja na izvanredne rezultate koje je RK "Apatin", kao jedan od najpopularnijih sportskih klubova u Apatinu, ostvario u svojojoj šestodeceniskoj istoriji. Objavljivanjem ove knjige upotpunjena je biblioteka naslova o apatinskom sportu, a u kojoj se od ranije nalaze knjige istaknutog novinara Đorđa Vukmirovića o apatinskim fudbalskim i bokserskim klubovima "Mladost".

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!