KULTURA I ZABAVA

APATINKE ĆE PREDSTAVLJATI KRALJEVINU DANSKU NA FESTIVALU SRBIJA U RITMU EVROPE

13905

Predstavnice opštine Apatin će na ovogodišnjem dečijem muzičkom festivalu Srbija u ritmu Evrope predstavljati Kraljevinu Dansku. Pesma koju će izvoditi na sceni je Where I Am Koju Je Anja Predstavljajući Dansku Pevala 2017. Godine Na Evroviziji.

Direktor programa Igor Karadarević je izrazio zadovoljstvo pres konferencijom koja je danas organizovana na šetalištu kraj Dunava na kojoj su predstavljene učesnice iz Apatina kao i numera koju će izvoditi.

Do sinoć smo većali o zemlji koju će predstavljati Apatin. Devojka koja predstavlja Apatin učestvuje godinama na Prvoj tv i mi je smatramo našim zajedničkim projektom sa opštinom Apatin. Prošle godine Apatin je zauzemo visoko mesto, a nadam se da ove godine mogu otići i korak dalje. Pesma koju će pevati se slaže Zoraninoj boji glasa i mislim da ove godine Apatin može do pobede i nagradnog putovanja u Dansku, poručio je Karadarević.

Zorana Mrđa učestvuje vokalno po četvrti put, a po njenim rečima prijavljuje se jer voli igru, ples i pevanje.

Jako sam srećna što sam ponovo deo svega ovoga. Kroz ove tri godine sam mnogo toga naučila. Radila sam sa profesorom pevanja Milošem Markovićem koji me je naučio nekim tehnikama pevanja, rekla je Zorana Mrđa i dodala da će pevanjem nastaviti da se bavi i u budućnosti.

Sa organizatorima takmičenja i apatinskim predstavnicama, danas je na šetalištu kraj Dunava bio i zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić koji je devojkama poželeo puno sreće uz želju da ove godine pobede i dovedu takmičenje dogodine u naš grad.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!