KULTURA I ZABAVA

BIOSKOP - " HOP "

Film " Hop" možete pogledati u bioskopu od 17.06.- 19.06.2011. sa početkom od 19h.

Na ostrvu Rapa Nui, poznatijem po imenu Uskršnje ostrvo, ispod gigantskih kamenih glava nalazi se veličanstvena fabrika slatkiša. Trista šezdeset pet dana godišnje Uskršnji Zeka upravlja timom zečeva i pilića koji pripremaju korpe pune slatkiša koje se dostavljaju deci širom sveta na uskršnje jutro.

Uoči proglašavanja za naslednika svog oca, Ibi (glas mu pozajmljuje Rasel Brend) beži u Holivud u nadi da će ostvariti svoj san i postati bubnjar. Tamo će sresti Freda (Džejms Marsden), koji je nedavno ostao bez posla i koji je odlučan u tome da sredi svoj život. Nakon što je izbačen iz roditeljskog doma, on će slučajno udariti kolima Ibija. Lažirajući povredu i šokirajući ga svojom sposobnošću govora, Ibi će izmanipulisati Freda da mu pruži krov nad glavom.

U isto vreme na Uskršnjem ostrvu zamenik Uskršnjeg Zeke, poveće pile Karlos, iskoristiće Ibijev nestanak da organizuje puč. Ispostaviće se da su Fred i Ibi jedine nade za spas Uskrsa, zbog čega će morati da se vrate na Uskršnje ostrvo i da se upuste u epsku borbu za spas ovog praznika.

Žanr: komedija, igrani, animirani

Trajanje: 95 min.

Premisa: Slatkiši, pilići i rokenrol

Glavne uloge:

Rasel Brend (Russell Brand), Džems Marsden (James Marsden), Kali Kuoko (Kaley Cuoco), Hju Lori (Hugh Laurie), Džek Mekbrejzer (Jack McBrazer), Dejvid Haselhof (David Hasselhoff)

Scenario:

Sinko Pol (Cinco Paul), Ken Daurio (Ken Daurio), Brajan Linč (Brian Lynch), Majk Rajs (Mike Reiss)

Režija:

Tim Hil (Tim Hill)

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!