KULTURA I ZABAVA

BIOSKOP - " POL "

Fim " Pol " možete pogledati u bioskopu od 17.06. - 19.06.2011. sa početkom u 21h.

Junaci ove avanturističke komedije su najbolji prijatelji - Grejam Vili (Sajmon Peg) i Klajv Golings (Nik Frost). Oni su štedeli godinama da bi otišli na putovanje o kome sanjaju svi fanovi naučne fantastike: hodočašće po srcu američkog NLO područja, gde će obići sva legendarna mesta na kojima je uočena vanzemaljska aktivnost. Međutim, kad im bliski susret s Polom poremeti planove, njihov odmor iz snova pretvara se u proputovanje koje će zauvek uzdrmati njihov svet.

Dok ih budu jurili vladini agenti i fanatični otac Rut Bags (Kristin Vig), devojke koju će slučajno kidnapovati, Grejam i Klajv će skovati nespretni plan za beg kako bi vratili Pola na matični brod u jednom komadu. I dok ova dva štrebera budu pokušavala da mu pomognu, jedan mali zeleni čovek će možda uspeti da od dva neprilagođena otpadnika napravi intergalaktičke heroje.

Žanr: komedija, avantura

Trajanje: 104 min.

Premisa: Ko je za bliski susret?

Glavne uloge:

Sajmon Peg (Simon Pegg), Nik Frost (Nick Frost), Džejson Bejtman (Jason Bateman), Kristin Vig (Kristin Wiig), Bil Hejder (Bill Hader), Blajd Daner (Blythe Danner), Džo Lo Truljo (Joe Lo Truglio), Sigorni Viver (Sigourney Weaver), Set Rogen (Seth Rogen)

Scenario:

Sajmon Peg (Simon Pegg), Nik Frost (Nick Frost)

Režija:

Greg Motola (Greg Motola)

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!