KULTURA I ZABAVA

Bogat PROGRAM 30. Pozorišnog maratona u Somboru

15773

 

Jubilarni 30. Pozorišni maraton biće održan u Narodnom pozorištu Sombor, u periodu od 7. do 11. juna.  Organizator najavljuje 15 sjajnih predstava, kako za odrasle, tako i za najmlađu pozorišnu publiku, a koje će biti izvedene tokom 5 dana. Donosimo vam komplet program:

 

Utorak, 7. jun

20h – Velika scena, premijera predstave “Milena”

Sreda, 8. jun

Svečano otvaranje 30. Pozorišnog maratona

19h – Velika scena, “Balkanski špijun”

21:30h – Studio 99, „Sumnjivo lice“

23h – Velika scena, „Lijevo, desno glumac“

Četvrtak, 9. jun

11h – Velika scena, „Ružno pače“

18h – Foaje pozorišta, promocija monografije „Milivoje Živanović“

20:30h – Studio 99, „Šta ćemo sad?“

22h – Velika scena, „Moj muž“

Petak, 10. jun

11h – Velika scena, „Pipi duga čarapa“

18h – Studio 99, promocija autobiografske knjige Feđe Štukana „Blank“

19h – Velika scena, „Upotreba čoveka“

21h – Studio 99, „Kako misliš mene nema?!“

23h – Velika scena, „Udarna vest“

Subota, 11. jun

11h – Velika scena, „Sudbina jednog Čarlija“

19h – Velika scena, „Pristanak“

21:30h – Studio 99, „Stovarište“

23:30 – Velika scena, „Ibi The Great“

Svečano zatvaranje 30. Pozorišnog maratona

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta Sombor ili ONLINE.

15774

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!