KULTURA I ZABAVA

Bogat REPERTOAR SOMBORSKOG POZORIŠTA za decembar, 50% popusta na reprizne predstave do kraja godine

16799

 

Narodno pozorište Sombor objavilo je repertoar za decembar mesec. Osim sjajnih predstava, kako u domaćoj produkciji, tako i gostujućih, tokom decembra imaće i nekoliko sjajnih koncerata. Kako su najavili, povodom jubileja – 140 godina postojanja ove ustanove kulture, popust od 50% na ulaznice kupljene na dan predstave produžava se i važi za reprizne predstave somborskog pozorišta. Popust će trajati do kraja godine.

Donosimo vam komplet repertoar:

Četvrtak, 1. decembar, od 20 sati, Velika sala – Ežen Jonesko, ĆELAVA PEVAČICA, u režiji Ive Milošević

Petak, 2. decembar, od 20 sati, Velika sala – TEATAR „CAFE“, koncert LENE KOVAČEVIĆ

Subota, 3. decembar, od 20 sati, Velika scena – Anton Pavlovič Čehov, GALEB, u režiji Milana Neškovića

Četvrtak, 8. decembar, od 20 sati, Velika sala – IBI THE GREAT, autorska predstava Andraša Urbana, po drami Alfreda Žarija „Kralj Ibi“

Petak, 9. decembar, od 20 sati, Velika sala – Branislav Nušić, SUMNJIVO LICE, u režiji Jagoša Markovića

Subota, 10. decembar, od 20 sati, Velika scena – Ken Ludvig, TENOR NA ZAJAM, u režiji Olje Đorđević

Sreda, 14. decembar, od 20 sati, Studio 99 – PAPA JOVANA, autorski projekat Lee Jevtić

Četvrtak, 15. decembar, od 20 sati, Velika sala – Viktor Lanu, ZVRK, u realizaciji i izvođenju Marka Janjića i Nenada Pećinara, Marketing Lava ADS, Novi Sad

Petak, 16. decembar, od 20 sati, Velika sala – Anton Pavlovič Čehov, GALEB, u režiji Milana Neškovića

Subota, 17. decembar, od 20 sati, Velika scena - Tenesi Vilijams, TRAMVAJ ZVANI ŽELJA, u režiji Juga Đorđevića

Sreda, 21. decembar, od 19 sati, Velika scena – Koncert za decu, BOŽIĆNA BAJKA, u izvođenju orchestra Somborske filharmonije I Gradskog dečijeg hora “Šareni vokali”

Četvrtak, 29. decembar, od 20 sati, Velika sala – Svečani novogodišnji koncert, BEČKA MAGIJA, u izvođenji orkestra Somborske filharmonije i hora Somborskog pevačkig društva

Radno vreme biletarnice pozorišta je od 10 do 14 i od 18 do 20 sati radnim danima, i subotom od 10 do 13 i od 18 do 20 sati. Za sve informacije možete pozvati brojeve telefona 025/436 373 ili 062/24 80 20, a svoje ulaznice možete kupiti i ONLAJN.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!