KULTURA I ZABAVA

Brankica Damjanović, poznata novinarka i pisac, 9. marta GOŠĆA APATINSKE BIBLIOTEKE

17247

 

U četvrtak, 9. marta, sa početkom u 18 sati, gost u Narodnoj biblioteci „Miodrag Borisavljević“, biće Brankica Damjanović, u srcu novinar – u duši pisac.

- Svojim rečima, mislima i originalnošću, dotakla je ogromnu čitalačku publiku, tako da imamo jedinstvenu priliku da doživimo jedno potpuno drugačije književno veče. Dok se profesionalno bavila novinarstvom objavila je četiri knjige: „(M)Učenje jezika“, „Natura sanat“, „Moj sin Jovan“ i „Кći“. Od kada se posvetila književnom stvaralaštvu iz štampe je izašlo pet knjiga, zbirki kratkih priča, ispunjenih toplinom, razumevanjem, verom i beskrajnom ljubavlju prema svetu, svemu, svima i sebi. Štampane u više izdanja i na desetine hiljada primeraka, tu su: „Dobro je“, „Ne bih ovo mogla bez tebe“, „Rukopis mog brata“ , „Rekla mi je volim te“ i "Setilo se majke", naveli su u apatinskoj biblioteci, te pozvali ljubitelje lepe reči da dođu na ovaj književni događaj, besplatan za sve posetioce.

Brankica Damjanović dobitnica je brojnih priznanja, kako za doprinos u informisanju, tako i za najbolja prozna ostvarenja. Svojim pisanjem, daje nove dimenzije suštini života, a to je ono što čitaoci i brojni pratioci na društvenim mrežama prepoznaju kao rukopis sopstvene duše.

17248

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!