KULTURA I ZABAVA

Harfistkinja Željka Milošević oduševila apatinsku publiku

16468

 

U Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra večeras je održan koncert harfistkinje Željke Milošević. Sjajan nastup ove mlade umetnice otvorio je 7. Festival kratke forme „Potpis“, a koji će trajati i naredna dva dana. Željka je diplomirala harfu, ali i snimanje i dizajn zvuka, što trenutno predaje u Srednjoj muzičkoj školi „Petar Konjović“ u Somboru. Pored klasične muzike, izvodi obrade pop i rok muzike. Takođe, na svojim koncertima izvodi i irsku muziku, koju lično, kako nam je otkrila, jako voli da svira, a bavi se i staranjem muzike na harfi, te je apatinska publika imala priliku čuti i sjajne autorske numere ove harfistkinje.

Pored klasične, akustične harfe, sviram i ovu sa kojom sam večeras u Apatinu. To je električna verzija harfe, inače, koliko znam, možda čak trenutno i jedina u Srbiji. Atraktivnog je izgleda i zvuka, zato što pruža mnogo veće mogućnosti, korišćenjem raznih procesora na njoj“, saznali smo od Željke.

16469

Prema njenim rečima, u Apatinu nije prvi put, ali je ovo njen prvi nastup u našem gradu.

„Jako mi se dopada Apatin, fin, miran gradić. Ja jako volim vodu, tako da sam više puta bila na obali Dunava i imala prilike da jedem jako ukusnu hranu u vašim restoranima, i uživala sam u šetnji“, izjavila je Milošević za Radio Apatin.

Željka nastupa širom sveta, kako solo, tako i u različitim sastavima. Sarađuje sa brojnim poznatim umetnicima, kao i sa članovima čuvene grupe „Galija“, na čijem je koncertu nastupila pre nekoliko dana u Beogradu.

16470

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!