KULTURA I ZABAVA

I narednih dana bogat program u okviru “Somborskih zimskih čarolija”

14803

“Somborske zimske čarolije” iz dana u dan okupljaju sve veći broj Somboraca i njihovih gostiju. Kompletan program  potpuno je besplatan za sve posetioce, a tokom trajanja manifestacije, na Trgu Svetog Trojstva, radi i gradsko klizalište. Na istoj lokaciji postavljene su kućice za prodaju hrane i pića, somborskih ugostiteljskih radnji. U nastavku se informišite o aktivnostima koje su pripremljene za naredne dane.

Ponedeljak, 27. decembar

12 - 14h – Psihološka radionica za decu uzrasta 5 do 10 godina, u organizaciji Centra ‘’Psihozon’’

18h – Dramski studio Udruženja slepih i slabovidih i dramska sekcija OŠ ‘’Ivo Lola Ribar’’, predstava ‘’Bog i šaljivdžija’’ – Velika sala Gradske kuće

20 h - Кoncert benda Neozbiljni pesimisti

Utorak, 28. decembar

12 h - Zumba Z-Verka Sombor

12 - 14h – Radionica “Čudna šuma je to“, u organizaciji UG’’Crna šuma’’ Bezdan

12 - 14h - Radionica u organizaciji Gradske biblioteke (Dečje odeljenje)

18 h - Mešoviti hor Somborskog pevačkog društva i hor Gimnazije „Veljko Petrović“

Sreda, 29. decembar

12 - 14 h – Radionica “Кako biti bezbedan – Nauči prvu pomoć”, u organizaciji Crvenog krsta

14 - 15 h – OO Pokret gorana Sombor – Predstavljanje aktivnosti uz podelu flajera

18 h - Pevačke grupe GКUD “Ravangrad”

Četvrtak, 30. decembar

12 - 14h – Radionica u organizaciji Gradske biblioteke (Dečje odeljenje)

12 - 14h - Radionica ‘’Novogodišnja jelka’’, Galerija ‘’Milan Кonjović’’

17:30 - 19h – Plesna grupa “Inanna”

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!