KULTURA I ZABAVA

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA ZORANA MILUTINOVIĆA U GALERIJI MEANDER

13532

U apatinskoj galeriji „Meander“ 21. februara 2020. godine od 19 časova biće otvorena izložba fotografija pod nazivom „Ogledalo prirode“, autora Zorana Milutinovića.

Postavka u Apatinu će biti aktuelna do 06. marta.

Zoran Milutinović – Biografija

-Lekar, otorinolaringolog, onkohirurg vrata, doktor medicinskih nauka, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.

-Član Foto saveza Srbije, sa zvanjem majstor fotografije (MF FSS).

-Nosilac zvanja MPSA (majstor Fotografskog društva Amerike), jedini u Srbiji.

-Nosilac zvanja GPSA (zlato Fotografskog društva Amerike), jedini u Srbiji.

-Nosilac zvanja EFIAP/p, prvi u Srbiji (Ekselencija – platina Internacionalne federacije fotografskih asocijacija).

-Učesnik preko 380 grupnih izložbi fotografija u zemlji i inostranstvu (u preko 35 zemalja na svim kontinentima) i dobitnik preko 290 nagrada i pohvala.

-Najuspešniji autor Foto saveza Srbije (2009., 2010., 2011., 2012.god).

-Prvi (i za sada jedini) autor iz Srbije koji je do sada na izložbama fotografija osvojio preko 20.000 bodova (prema pravilniku FSS).

- Autor 32 samostalne izložbe fotografija.

- Autor dve fotomonografije.

-Autorski opus obuhvata razne oblasti fotografije, uključujući fotografisanje prirode, dokumentarnu, eksperimentalnu i infracrvenu fotografiju.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8
FMFM&PRESS DOO
Petefi Šandora 57 , sprat I , lokal 6,
Apatin - 25260
Tel: +381 25 780 200
Mob: +381 63 82 94 653
@mail: radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!