KULTURA I ZABAVA

IZLOŽBA SLIKA Jelene Šimić Popović i Danijele Tasić Cvetković od sutra u galeriji Meander

16345

 

U petak, 9. septembra, sa početkom u 19 sati, u galeriji Meander u Apatinu biće otvorena izložba slika Jelene Šimić Popović Danijele Tasić Cvetković

Jelena Šimić Popović je naša sugrađanka, rođena u Somboru 1977. godine. Diplomirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, odsek likovne umetnosti, smer slikarstvo u klasi prof. Jovana Rakidžića 2003. godine. Magistrirala 2009. na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, iz oblasti digitalni kolaž, na odseku slikarstva. Mentor prof. Jovan Rakidžić.
Od 2004. Je član SULUV-a, a takođe je i član ALUMNI udruženja Akademije umetnosti Novi Sad. Od 2001. realizovala je 15 samostalnih i 42 kolektivne izložbe u zemlji i inostranstvu.
Učesnica je mnogobrojnih međunarodnih konkursa iz područja dizajna, fotografije, slika i multimedija.
Dobitnica je brojnih internacionalnih i domaćih nagrada.
Živi i stvara u Novom Sadu.

Danijela Tasić Cvetković rođena je 1974. godine u Odžacima. Završila je Gimnaziju „Veljko Petrović“ u Somboru. Nakon završetka VŠLIPU u Beogradu upisuje FLU, odsek slikarstvo. Diplomirala je 2003. godine, a magistrirala 2007. godine na istom fakultetu, u klasi profesora Jovana Sivačkog. Član je ULUS-a od 2003. godine. Dobitnica je nekoliko nagrada za slikarstvo za vreme studiranja i nagrade Somborskog Likovnog salona 2017. godine . Mnogo puta je učestvovala na grupnim izložbama, a izlaže i samostalno. Sa porodicom živi u Somboru, radi u Apatinu.

Postavka slika Jelene Šimić Popović i Danijele Tasić Cvetković trajaće do 28. septembra, a više informacija o samoj izložbi možete pročitati OVDE.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!