KULTURA I ZABAVA

Koncert protkan emocijama – „Etna“ i gosti oduševili apatinsku publiku

14908

U Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin održan je koncert pevačke grupe „Etna”, pod nazivom „Canto, ergo sum“. Publika je imala priliku uživati u različitim vrstama pesama, od etno i izvorne, pa do nešto drugačijih aranžmana i obrada izvornih pesama.

Prema rečima Aleksandre Prica, umetničkog rukovodioca “Etne”, osnovni cilj koncerta bilo je prenošenje lepe emocije i energije koju ova grupa inače svakodnevno neguje.

"Ono što je osnova ovog koncerta jeste da ustvari predstavimo emociju od koje pesma kreće, od koje su možda nekada davno narodni umetnici kretali kada su stvarali pesmu, a koju mi danas moramo da proživimo da bismo mogli da je osetimo, otpevamo i iznesemo na scenu kao takvu", izjavila je Prica za Radio Apatin i zahvalila gostima koji su učinili da ovaj koncert bude još lepši i emotivniji.

Osim članova PG „Etna“, na koncertu su učešće u pesmi uzele i „Kraljice Bodroga“ iz Bačkog Monoštora, te Tamara Bjelotomić i Luka Smiljanić, a pesmu Miroslava Antića „Vojvodina“ kazivao je Nedeljko Jovanović.

Kao specijalni gost, na koncertu je zapevao i Nemanja Guzijan, začetnik PG „Etna“, koji se na ovaj poziv rado odazvao, te izjavio kako mu je izuzetno drago što je grupa nastavila sa radom i što razvija svoj osnovni cilj, očuvanje tradicionalne muzike.

14909

14910

14911

14912

14913

14914

14915

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!