KULTURA I ZABAVA

KREĆE SEZONA PANORAMSKIH VOŽNJI DUNAVOM

14017

I ove sezone, kao i prethodnih apatinska Marina u svojoj ponudi posetiocima će moći da pruži vožnju brodićem Apatinka. O rasporedu vožnji i za kada je planirano otvaranje sezone, govorila je direktorica JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin Ljiljana Krec.
Sezonu dočekujemo pre svega sa nadom da će ova godina biti mnogo bolja što se tiče epidemiološke situacije, kako bismo mogli da ugostimo sve ljubitelje Dunava i sve one koji vole da dožive naš grad sa vode. Od prvog maja u 11 časova krećemo sa programom turističkih vožnji brodićem Apatinka. Vožnja će trajati jedan ipo čas, a cena je 350 dinara po osobi, rekla je Ljiljana Krec.

14018

Direktorica Marine nam je otkrila i da će 2.maja takođe od 11 časova biti organizovana sledeća vožnja sa istim vremenskim trajanjem i cenom, te da će 3.maja biti organizovana popodnevna vožnja od 16:30 koja će trajati sat vremena i koštaće 300 dinara. Deca do sedam godina ne plaćaju kartu, ali ih je potrebno prijaviti prilikom rezervacije.
Više informacija oko rezervacije, kao i do sada, građani mogu dobiti u prostorijama Marine ili putem telefona 025/515-0068. Pozivam sve zainteresovane da se jave na vreme i rezervišu svoju vožnju, a mi smo se potrudili da napravimo i malo iznenađenje kako bi vožnja svima bila lepša i prijatnija, dodala je Ljiljana Krec.

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!