KULTURA I ZABAVA

Kuda za vikend? Bogat kulturni program u Somboru i Apatinu

14734

Ukoliko još niste isplanirali vikend pred nama, evo prilike da se na jednom mestu podsetite kakvi se sve sadržaju organizuju ovih dana u Apatinu i Somboru. Izbor je bogat, a na vama je samo da odaberete. Osim brojnih izložbi i koncerata, u ponudi su i različite radionice, predstava za decu, te promocije knjiga.

APATIN

Petak, 17. decembar

 • Galerija Meander, sa početkom u 11 sati, izložba i radionica stripa, uz predstavljanje časopisa „Stripolis“
 • CK PIK, sa početkom u 17 sati, humanitarni koncert “Pretpraznična bajka”, u organizaciji Udruženja dobročinitelja “Mali Princ”
 • Velika sala KC Apatin, sa početkom u 19 sati, Godišnji koncert KUD-a “Carza”

Subota, 18. decembar

 • Velika sala KC Apatin, od 10 i od 12 sati, predstava za decu “Novogodišnja želja jednog zloćka”
 • Mala sala KC Apatin, sa početkom u 18 sati, promocija knjige „Sećanja i ljubavi“ Aleksandra Tokovića sa gostima i degustacija vina

SOMBOR

Petak, 17. decembar

 • Gradska biblioteka “Karlo Bijelicki”, svečano otvaranje Legata Miroslava Josića Višnjića, znamenitog srpskog književnika od 17 h, i književno veče u njegovu čast od 18h
 • Sala Muzičke škole “Petar Konjović”, sa početkom u 19,30h, koncert odseka gitare somborske Muzičke škole

Subota, 18. decembar

 • Kod Sunčanog sata, od 11 do 13h, izrada jedinstvenog reciklažnog Deda Mraza, u organizaciji Centra za razvoj zajednice Link
 •  Od 12 do 14h, radionica crtanja, u organizaciji UG “Umetnički studio” Sombor
 • Sala Muzičke škole “Petar Konjović”, sa početkom u 18 sati, koncert harmonikaškog odseka Muzičke škole
 • Dečije odeljenje Gradske biblioteke “Karlo Bijelicki”, od 17 do 18,30h, radionice stripa za mlađu grupu, u organizaciji Kluba ljubitelja stripova
 • Dečije odeljenje Gradske biblioteke “Karlo Bijelicki”, od 18,30 do 20h, radionice stripa za stariju grupu, u organizaciji Kluba ljubitelja stripova

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!