KULTURA I ZABAVA

Letnji STRIP DAN u Somboru zakazan za 30. jul

16125

 

Кlub ljubitelja stripova Sombor”, u saradnji sa udruženjem Centar PEB, po drugi put organizuje "Letnji strip dan u Somboru", koji će se održati u subotu, 30. jula, u periodu od 9 do 18 sati, u prostoriji udruženja i na platou ispred prostorije, u Somboru, Trg cara Lazara br. 3 (zgrada Dečijeg odeljenja biblioteke, ulaz sa zadnje strane zgrade).

Cilj ove manifestacije je okupljanje  i druženje kolekcionara iz Sombora i okoline, koji će predstaviti svoje kolekcije, pa će se tako pred posetiocima naći stripovi (novi i stari, japanske mange), posteri i plakati, značke, igračke i figurice i dr.

“U okviru manifestacije, somborskoj publici predstaviće se i strip autor Zoran Janković, izložbom svojih originalnih tabli, a biće i gostiju iznenađenja. Pozivamo sve sugrađane da nas posete i vide šta je to novo (i staro) u svetu kolekcionarstva i 9. umetnosti", poručuju organizatori.

Кlub ljubitelja stripova Sombor” poziva sve koji žele da izlože svoje kolekcije (stripove, figurice, igračke, postere i plakate, časopise i druge kolekcionarske predmete) da im se jave kako bi na vreme obezbedili svoje mesto jer je broj štandova ograničen. Kontakt se može ostvariti porukom na FB stranici “Klub ljubitelja stripova Sombor” ili porukom na instagram profil "stripovisombor".

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!