KULTURA I ZABAVA

“LIKOVNI STVARAOCI opštine Apatin” u galeriji Meander do 3. novembra

16600

 

Povodom obeležavanja Dana opštine Apatin, pred velikim brojem posetilaca, u galeriji Meander je otvorena tradicionalna izložba pod nazivom “Likovni stvaraoci opštine Apatin”.

Ovogodišnja postavka broji ukupno 38 radova od isto toliko autora. U pitanju su različite likovne tehnike i izrazi, kako akademskih, tako i amaterskih umetnika sa teritorije apatinske opštine.

Učešće na izložbi su uzeli Zoran Zoco Arbutina, Dunja Benić, Laslo Berko, Duško Bursać, Milorad Micin Blanuša, Mirjana Grubačević, Milan Vukosav, Milica Vukosav, Zorica Vukša, Zoran Grujić, Dušan Gladić, Radojka Dobrijević, Ljiljana Drča, Radomir Drča, Ljubomir Erić, Branka Đukić, Elida Jeremić, Aleksandra Jovanović, Vera Korhamer, Milica Kovačević, Nedeljka Ličina, Ilijana Medić, Zoran Medić, Dragana Milanko, Mina Mirić, Mišo Mirić, Jovana Momčilović, Ljiljana Nerlović, Aleksandar Obradović, Danijela Pavičić, Helena Polić, Radmila Savčić, Nada Ćopić, Danijela Tasić Cvetković, Dunja Šarac, Sanja Šijan, Aleksandra Šćekić i Nebojša Šćekić.

16601

Svečano otvaranje upotpunili su učenici OMŠ “Stevan Hristić” iz Apatina, a u veoma jakoj konkurenciji, čast da organizuje samostalnu izložbu u avgustu mesecu u apatinskoj galeriji dobila je Helena Polić, diplomirani mašinski inžinjer u penziji, amaterska slikarka, čiji rad na izložbi “Likovni stvaraoci opštine Apatin” nosi naziv “Ravnica… U Apatinu”.

Postavka radova apatinskih umetnika trajaće do 3. novembra.

16602

16603

16604

16605

16606

16607

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!