KULTURA I ZABAVA

NOVE PROJEKCIJE u apatinskom bioskopu zakazane za subotu

17656

 

U subotu, 13. maja, u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin, biće prikazana dva nova filmska ostvarenja. Za mlađu publiku, ova apatinska ustanova kulture pripremila je animirani film Super Mario braća, dok će stariji ljubitelji bioskopa moći pogledati avanturističko-naučno fantastičnu dramu u kojoj glavnu ulogu tumači Miloš Biković, film naziva Izazov.

SUPER MARIO BRAĆA sinhronizovan 2D

Sadržaj filma: Mario, Luiđi, Princeza Pič, Toud i ostali preslatki likovi prikazuju nam nezaboravnu priču o drugarstvu, upornosti i ljubavi, obogaćenu ludim avanturama i jedinstvenim humorom koji izmamljuje osmehe. Dok rade ispod zemlje, kako bi popravili vodovod, vodoinstalateri iz Bruklina, Mario i njegov brat Luiđi prolazeći kroz misteriozne cevi dolaze u magični svijet. Ali pošto se razdvajaju, Mario kreće na epsko putovanje, u potragu za Luiđijem. Uz pomoć stanovnika Kraljevstva pečuraka Touda i vladarke Kraljevstva princeze Pič, koja ga uspešno trenira, Mario dobija sopstvenu moć.

Cena ulaznice: 350 dinara

Datum prikazivanja: SUBOTA, 13. 05. 2023. u 16:00 i u 18:00 časova

Glasove pozajmili: Đorđe Stojković, Marina Kaucki, Đorđe Viktor Vlajić, Nikola Nemešević, Lako Nikolić

Režiser : Aaron Horvath, Michael Jelenic

 

IZAZOV 2D

Sadržaj filma: Torakalni hirurg Evgenija Beljajeva ima mesec dana da se pripremi za let do Međunarodne svemirske stanice, gde mora da operiše člana posade. Hoće li biti spremna za izazov? Može li ona prevazići svoje strahove i nesigurnosti? Da li će uspeti da izvede komplikovanu operaciju u nultoj gravitaciji i da kosmonautu pruži šansu da se živ vrati na Zemlju?

Cena ulaznice: 350 dinara

Datum prikazivanja: SUBOTA, 13. 05. 2023. u 20:00 časova

Glumci : Miloš Biković, Vladimir Mashkov, Yuliya Peresild, Aleksandr Baluev, Sergey Godin

Režiser : Klim Shipenko

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!