KULTURA I ZABAVA

Održana Svečana skupština CEKOS-a, volonter godine Karolina Lukić

16352

 

U prostorijama Mesne zajednice, sinoć je održana Svečana skupština Centra za kulturu i obrazovanje Sonta. Tom prilikom predstavljen je rad ove omladinske organizacije u proteklih godinu dana, te planovi za naredni period.

Kako saznajemo od Nikole Dobrijevića ispred CEKOS-a, prošle nedelje su imali internu sednicu za članove, gde su izglasali novi Upravni odbor i doneli novi Statut organizacije, a ova Svečana skupština organizovana je za njihove drage goste i saradnike.

Na današnjoj Svečanoj skupštini predstavili smo rad naše organizacije u proteklih godinu dana, a govorili smo I o planovima za budućnost. Proglasili smo volontera godine, Karolinu Lukić, i uručili još neke nagrade zaslužnim pojedincima. Kada su planovi u pitanju, u oktobru mesecu će biti Sajam zapošljavanja u Apatinu, gde ćemo uzeti učešće, a takođe imamo i nekoliko kampova za mlade iz Zapadnobačkog okruga u narednom periodu. Osim navedenog, imamo nekoliko projekata koji su u toku, krenućemo dalje sa novim programima, Dramski studio CEKOS-a, sa predstavom “Balkanski špijun”, biće deo ovogodišnjeg Grožđebala, a uskoro će biti reči i o nekim novim projektima”, izjavio je Dobrijević za Radio Apatin.

Nakon Svečane skupštine, organizovano je zajedničko druženje, s ciljem novih saradnji između domaćina i gostiju, te stvaranja bolje zajednice.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!