KULTURA I ZABAVA

Oktobarski REPERTOAR Narodnog pozorišta Sombor

16465

 

Narodno pozorište Sombor objavilo je repertoar za oktobar mesec 2022. godine. Osim domaćih i gostujućih predstava, na Velikoj sceni i sceni Studija 99 naći će se i koncerti, kao i program za decu.

U nastavku se informišite o komletnom oktobarskom repertoaru:

Subota, 1. oktobar, od 20 sati, Velika scena – Ognjen Bogdanović, DEVOJKA I NJENA SENKA, u režiji Milana Bogdanovića, pozorište „Promena“ Novi Sad

Četvrtak, 6. oktobar, od 20 sati, Velika scena – Ken Ludvig, TENOR NA ZAJAM, u režiji Olje Đorđević

Petak, 7. oktobar, od 20 sati, Velika scena – TARTIF, autorski projekat Igora Vuka Torbice, po motivima originalne Molijerove drame, koprodukcija Narodnog pozorišta Sombor i Srpskog narodnog pozorišta Novi Sad

Subota, 8. oktobar, od 11 sati, Velika scena – dečija opera kompozitora Franje Štefanovića, ŠUMSKA KRALJICA, pod dirigentskom palicom Ane Kovačić, Novi Sad

Subota, 8. oktobar, od 20 sati, Studio 99 – Martin Mekdona, USAMLJENI ZAPAD, u režiji Stefana Gajića

Ponedeljak, 10. oktobar, od 20 sati, Studio 99 – KONCERT ANSAMBLA UDARALJKI, Akademija umetnosti Novi Sad

Utorak, 11. oktobar, od 20 sati, Velika scena – CRNI PETAR, u režiji Zoltana Mezeija, predstava je na mađarskom jeziku, obezbeđen prevod, Narodno pozorište Subotica

Četvrtak, 13. oktobar, od 20 sati, Velika scena – Nina Plavanjac, KAŠTEL U JEZERU, u režiji Marjana Nećaka

Petak, 14. oktobar, od 20 sati, Velika scena – Bertolt Breht, POŠTO GROŽĐE? U režiji Rastislava Ćopića, Fakultet dramskih umetnosti Beograd

Subota, 15. oktobar, od 18 sati, Velika scena – Đorđe Lebović, SEMPER IDEM, u režiji Gorčina Stojanovića

Četvrtak, 20. oktobar, od 20 sati, Velika scena – MILEVA, u režiji Anice Tomić

Petak, 21. oktobar, od 20 sati, Velika scena – SVAKA DIVNA STVAR, u režiji Ninoslava Đorđevića

Petak, 28. oktobar, od 20 sati, Velika scena – Tenesi Vilijams, TRAMVAJ ZVANI ŽELJA, u režiji Juga Đorđevića

Subota, 29. oktobar, od 11 sati, Velika scena – muzika za decu, STONOGICA, BROJALICA

Subota, 29. oktobar, od 20 sati, Velika scena – Ežen Jonesko, ĆELAVA PEVAČICA, u režiji Ive Milošević

Radno vreme biletarnice pozorišta je od 10 do 14 i od 18 do 20 sati radnim danima, i subotom od 10 do 13 i od 18 do 20 sati.

Za sve informacije možete pozvati brojeve telefona 025/436 373 ili 062/24 80 20, a svoje ulaznice možete kupiti i ONLAJN.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!