KULTURA I ZABAVA

Otvorena međunarodna ONLINE IZLOŽBA „Apatin 2022“

16994

 

Druga po redu međunarodna online izložba „Apatin 2022“ i ove godine je privukla veliki broj izlagača i ljubitelja filatelije. Na ovoj izložbi, koju organizuje Udruženje filatelista Apatin, može se pogledati stotinak kolekcija brojnih izlagača iz cele Srbije, Italije, Rusije, Abanije, Češke, Makedonije, Portugalije, Rumunije...

 

Izložba „Apatin 2022“ nije takmičarska, već služi svrsi promocije ovog lepog hobija – filatelije. Nadam se, dragi filatelisti, drage kolege, da će uz vašu pomoć ova izložba  prerasti u tradicionalnu filatelističku  izložbu. Jos jednom hvala svima koji su mi pomogli oko realizacije ove izložbe i same promocije”, rekao je Željko Popović, predsednik Organizacionog odbora  izložbe „Apatin 2022“.

 

Podsećamo, Udruženje filatelista Apatin ima izuzetno dugu tradiciju i nadaleko je poznato. Prema rečima autora galerije i teksta izložbe, Bojana Dražića, prvi filatelistički časopis na Balkanu „Balkan Phila“, počeo je da izlazi u Apatinu 1924. godine. Kako je istakao, iz Apatina je poreklom i u Apatinu je tokom Drugog svetskog rata živeo kolekcionar i filatelista dr Anton Jerger, čija je filatelistička kolekcija po obimu i značaju svojevremno bila na drugom mestu posle kolekcije britanske krune. Na ovim temeljima, 23. decembra 1945. godine osnovano je Udruženje filatelista Apatin, prvo u okviru Filatelističkog saveza Srbije, potom Jugoslavije, a u XXI veku ponovo Srbije.

 

Drugu međunarodnu onlajn izložbu „Apatin 2022“ možete pogledati OVDE.

 

      

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!