KULTURA I ZABAVA

PREDSTAVA ZA DECU „VILE I VILENJACI“ U APATINSKOM KULTURNOM CENTRU

13904

U Velikoj sali apatinskog Kulturnog centra 13. marta 2021. godine od 10 časova će biti izvedena predstava za decu pod nazivom „Vile i Vilenjaci“.

Predstava „Vile i Vilenjaci“ je moderna bajka za decu u kojoj vile i vilenjaci, uz pomoć devojčice Sanje i dece, pokušavaju da sačuvaju prirodu od crnog vilenjaka, Gare Garavog. On već dugo prlja planetu Zemlju, a vilenjaci nekako uspevaju da se izbore sa njim. Međutim, Gara je sada uzeo plavu knjigu magija od vilenjaka kako bi postao namoćniji vilenjak. Treba mu krljušt Ribice Duginih boja, list Hodajućeg Drveta i pero Zlatne Ptice, Zlatke. Zato je proglašeno je vanredno stanje u Zemlji Vilenjaka, a čarobno ogledalo kaže da jedino devojčica Sanja može da im pomogne.

Ova dinamična predstava, sa bogatom scenografijom, raskošnim kostimima, obiluje originalnom muzikom i koreografijama, Predstava daje odgovore na mnoga ekološka pitanja, a deca imaju priliku da kroz igru i zabavu steknu znanja o značaju očuvanja živote sredine i da se podsete zašto je važno da vole i čuvaju planetu Zemlju.

Predstava je realizovana u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu grada Beograda.

Izvođenje traje 45 minuta.

Tekst i režija: Tatjana Milanov i Nikola Marković

Muzika: Konstantin Acevski i Zoran Nestorović

Scenografija: Tatjana Milanov

Kostim: Tatjana Ružić i Biljana Jaćimović-Raičević

Glumci: Tatjana Milanov, Nikola Marković, Aleksandar Radević

Velika sala Kulturnog centra u subotu 13.marta u 10 časova. Cena ulaznice je 150 dinara.

Iz apatinskog Kulturnog centra apeluju na publiku da pre dolaska na predstavu provere da li imaju povišenu temperaturu i naglašavaju, da u slučaju bilo kakvih simptoma virusa Kovid-19, građani ostanu kod kuće. Na ulasku u salu publika treba da prođe preko dezinfekcione barijere i dezinfikuje ruke postavljenim dezinfekcionim sredstvom. U sali je obavezna upotreba zaštitne maske i poštovanje preporučene fizičke distance.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!