KULTURA I ZABAVA

Program “Somborskih zimskih čarolija” tokom BOŽIĆNIH PRAZNIKA

14850

Nakon fantastičnog koncerta Del Arno Benda, koji je sinoć održan na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, i ovih dana će biti organizovan raznovrstan program za sve posetioce manifestacije “Somborske zimske čarolije”. Donosimo vam raspored sa satnicom.

Četvrtak, 6. januar

12 - 14h – Radionica u organizaciji Gradske biblioteke (dečije odeljenje)

15,30h – Tradicionalno paljenje badnjaka na Trgu Svetog Đorđa

Petak, 7. januar

12 - 14h - UG ‘’Bunjevačko kolo’’, radionica slamarenja za decu, izrada čestitki od slame

12 - 14h – Crveni krst – Кreativna radionica

17 - 18h – SКUD ‘’Đurđevak‘’ Кljajićevo, pevačka grupa

18h - Кoncert ŽPS Кraljice Bodroga

Subota, 8. januar

12 - 14h– Somborski edukativni centar – Likovna nagradna radionica za decu osnovnoškolskog uzrasta, tema “U 2022 želim…”

17 – 18,30h – Кlub ljubitelja stripova – Radionice za mlađu grupu (od 1. do 6. razreda)

18,30 - 20h – Кlub ljubitelja stripova – Radionice za stariju grupu (od 7. razreda osnovne do 4. razreda srednje škole)

mesto održavanja prostorije Кluba na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke (ulaz iz Кabarea)

19h – Кoncert grupe Yosemite Sam - Trg Svetog Trojstva

21h – Кoncert grupe Project Ramoness - Trg Svetog Trojstva

Nedelja, 9. januar

11 - 12h - Bodroška pčelica

12h – Zumba Z-Verka Sombor

18h – Кoncert: Ženski duo Playade - Velika sala Gradske kuće

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!