KULTURA I ZABAVA

RAZNOVRSAN KULTURNI PROGRAM tokom vikenda u Kulturnom centru Apatin

14710

Tokom vikenda u Kulturnom centru Apatin održaće se raznovrsan program:

1. U petak  17. decembra u galeriji „Meander“  u Apatinu otvoriće se izložba radova strip autora publikovanih u časopisu „STRIPOLIS“. Takođe, biće održana i mala radionica stripa. Svi izloženi radovi poseduju autentičan grafizam i naraciju kao i autorski pristup ovom mediju. Neki od njih su Edmond Boudoin, Carlos Nine,Yuko Shimizu, Pablo Auladel, Toc Fetch, Oswal... Izložbu će ovoriti  akademski slikar i urednik časopisa Branko Đukić.

2.Godišnji koncert KUD-a „Carza“ sa gostima u Velikoj sali od 19 časova

3. Novogodišnja predstava za decu „NOVOGODIŠNJA ŽELJA JEDNOG ZLOĆKA“ u subotu u dva termina od 10h i 12h u Velikoj sali. Cena ulaznice iznosi 150 dinara.

Predstava je edukativnog, interaktivnog, zabavnog karaktera. Zadovoljava sve vrhunske umetničke zahvate namenjene deci predškolskog i školskog uzrasta propagirajući svojom  vilinskom magijom ljubav, iskrenost i prijateljstvo kao najjače oružje protiv svakog zla.

4. Promocija knjige „Sećanja i ljubavi“ Aleksandra Tokovića održaće se u subotu 18.12.2021.godine u Maloj sali Kulturnog centra Apatin. Početak programa je u 18 sati. Poznati subotički kantautor, poreklom iz Sombora, Aleksandar Toković, predstaviće se svojom knjigom „Sećanja i ljubavi” koja u sebi sadrži crtice iz života,  pesme, ali i priče o poznatim ljudima sa kojima je autor imao priliku da se susretne tokom svoje dugogodišnje karijere. Gosti su vokalno-instrumentalni sastav „Vis Veselice” iz Subotice, kao i Pero Stojančević glumac NP iz Sombora. Po završetku biće održana i prezentacija i degustacija vina budući da je Aleksandar Toković, kao vitez vina neprestano i u ulozi širenja kulture vina koje mu je inspiracija u pesmama. Njegov životni moto je „ljubav i vino.“ 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!