KULTURA I ZABAVA

REPERTOAR Narodnog pozorišta Sombor za FEBRUAR mesec

17058

 

Narodno pozorište Sombor objavilo je repertoar za februar mesec 2023. godine. Osim sjajnih predstava, kako u domaćoj produkciji, tako i gostujućih, ova ustanova kulture najavila je i gostovanje novog stand up-a popularnog glumca Nikole Đurička.

Podsećamo, NP Sombor produžilo je popust od 50% na cenu ulaznica za sve reprizne predstave do kraja sezone 2022/2023. godine. Ulaznice po sniženoj ceni mogu se kupiti na biletarnici pozorišta, kao i online, a popust važi samo za ulaznice kupljene na dan igranja predstave.

Donosimo vam komplet repertoar za februar 2023. godine:

Petak, 3. februar, od 20 sati, Velika scena – Nina Plavanjac, KAŠTEL U JEZERU, u režiji Marjana Nećaka

Subota, 4. februar, od 20 sati, Velika scena – IBI THE GREAT, autorska predstava Andraša Urbana, po drami Alfreda Žarija „Kralj Ibi“

Utorak, 7. februar, od 20 sati, Velika scena – ZALUTALI U LAGUMIMA, plesna predstava Aleksandre Ketig, Novossadska sekcija Međunarodnog saveta za igru CID-UNESCO

Sreda, 8. februar, od 20 sati, Studio 99 – Dušan Kovačević, BALKANSKI ŠPIJUN, u režiji Nikole Dobrijevića, Dramski studio CEKOS-a

Četvrtak, 9. februar, od 20 sati, Velika scena – SHOWBIZ, stand up komedija Nikole Đurička

Petak, 3. februar, od 20 sati, Velika scena – Anton Pavlovič Čehov, GALEB, u režiji Milana Neškovića

Subota, 11. februar, od 20 sati, Velika scena – MILEVA, u režiji Anice Tomić, NP Sombor u koprodukciji sa Sterijinim pozorjem Novi Sad i Fondacijom “Novi Sad-Evropska prestonica kulture 2022”

Petak, 17. februar, od 20 sati, Velika scena – Tenesi Vilijams, TRAMVAJ ZVANI ŽELJA, u režiji Juga Đorđevića

Subota, 18. februar, od 20 sati, Velika scena – Ežen Jonesko, ĆELAVA PEVAČICA, u režiji Ive Milošević

Sreda, 22. februar, od 20 sati, Velika scena – Ken Ludvig, TENOR NA ZAJAM, u režiji Olje Đorđević

Četvrtak, 23. februar, od 20 sati, Velika scena – Dankan Mekmilan sa Džonijem Donahouem, SVAKA DIVNA STVAR, u režiji Ninoslava Đorđevića

17059

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!