KULTURA I ZABAVA

REPERTOAR Narodnog pozorišta Sombor za januar 2023.

16985

 

Narodno pozorište Sombor tokom 2022. je proslavilo godinu jubileja – 140 godina postojanja. Ova ustanove kulture i u narednoj godini nastavlja vredno raditi, a mi vam donosimo repertoar za januar mesec 2023.

Sreda, 18. januar, od 20 sati, Velika scena – Anton Pavlovič Čehov, GALEB, u režiji Milana Neškovića

Četvrtak, 19. januar, od 20 sati, Velika scena – MILEVA, u režiji Anice Tomić, Narodno pozorište Sombor u koprodukciji sa Sterijinim pozorjem Novi Sad i Fondacijom “Novi Sad Evropska prestonica kulture 2022.”

Subota, 21. januar, od 18 sati, Velika scena – Đorđe Lebović, SEMPER IDEM, u režiji Gorčina Stojanovića

Sreda, 25. januar, od 20 sati, Velika scena – Jasmina Reza, BOG MASAKRA, u režiji Jana Maričića, gostovanje Narodnog pozorišta Subotica

Četvrtak, 26. januar, od 20 sati, Velika scena – TARTIF, autorski projekat Igora Vuka Torbice, po motivima oliginarne Molijerove drame, koprodukcija NP Sombor i SNP Novi Sad

Petak, 27. januar, od 20 sati, Velika scena – Ken Ludvig, TENOR NA ZAJAM, u režiji Olje Đorđević

Subota, 28. januar, od 18 sati, Velika scena – Dankan Mekmilan sa Džonijem Donahouem, SVAKA DIVNA STVAR, u režiji Ninoslava Đorđevića

Podsećamo, do kraja godine, u Narodnom pozorištu Sombor biće održan još jedan lep događaj. U pitanju je Svečani novogodišnji koncert, BEČKA MAGIJA, u izvođenju orkestra Somborske filharmonije i hora Somborskog pevačkog društva, zakazan za četvrtak, 29. decembar, od 20 sati, na Velikoj sceni.

Radno vreme biletarnice pozorišta je od 10 do 14 i od 18 do 20 sati radnim danima, i subotom od 10 do 13 i od 18 do 20 sati. Za sve informacije možete pozvati brojeve telefona 025/436 373 ili 062/24 80 20, a svoje ulaznice možete kupiti i ONLAJN.

16986

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!