KULTURA I ZABAVA

REPERTOAR Narodnog pozorišta Sombor za novembar

16641

 

Osim sjanih predstava, kako iz sopstvene produkcije, među kojima je i jedna premijera, tako i gostujućih, somborsko Narodno pozorište Sombor najavilo je i nekoliko gostovanja tokom novembra meseca. Takođe, na Velikoj sceni ove ustanove kulture za 2. decembar je zakazan koncert Lene Kovačević.

Donosimo vam kompletan repertoar Narodnog pozorišta Sombor za novembar mesec i za prve dane decembra:

 • Petak, 4. novembar, od 20 sati, Velika scena – IBI THE GREAT, autorska predstava Andraša Urbana, po drami Alfreda Žarija „Kralj Ibi“
 • Subota, 5. novembar, od 18 sati, Velika scena – Đorđe Lebović, SEMPER IDEM, u režiji Gorčina Stojanovića
 • Četvrtak, 10. novembar, od 20 sati, Velika scena – Dankan Mekmilan sa Džonijem Donahouem, SVAKA DIVNA STVAR, u režiji Ninoslava Đorđevića
 • Subota, 12. novembar, od 20 sati, Velika scena – Milena Bogavac, APLIKACIJA VOLAND, gostujuća predstava iz Tivta (Crna Gora)
 • Četvrtak, 17. novembar, od 20 sati, Velika scena – Ežen Jonesko, ĆELAVA PEVAČICA, u režiji Ive Milošević
 • Petak, 18. novembar, od 20 sati, Velika scena – Ken Ludvig, TENOR NA ZAJAM, u režiji Olje Đorđević
 • Subota, 19. novembar, od 20 sati, Velika scena – MILEVA, u režiji Anice Tomić, Narodno pozorište Sombor u koprodukciji sa Sterijinim pozorjem Novi Sad i Fondacijom “Novi Sad Evropska prestonica kulture 2022.”
 • Petak, 25. novembar, od 20 sati, Velika scena –Anton Pavlovič Čehov, GALEB, u režiji Milana Meškovića – premijera (Dan pozorišta – 140 godina od osnivanja ustanove)
 • Subota, 26. novembar, od 20 sati, Velika scena – Mitar Mirko Krkeljić, BUČURA, u režiji Zorice Jurković Ember i Mitra Mirka Krkeljića, gostujuća predstava Srpskog pozorišta u Mađarskoj
 • Ponedeljak, 28. novembar, od 20 sati, Velika scena – CRNI PETAR, u režiji Zoltana Mezeija, predstava je na mađarskom jeziku, obezbeđen prevod, Narodno pozorište Subotica
 • Sreda, 30. novembar, od 20 sati, Velika scena – Nina Plavanjac, KAŠTEL U JEZERU, u režiji Marjana Nećaka
 • Četvrtak, 1. decembar, od 20 sati, Velika scena – Ežen Jonesko, ĆELAVA PEVAČICA, u režiji Ive Milošević
 • Petak, 2. decembar, od 20 sati, Velika scena – TEATAR „CAFE“, koncert LENE KOVAČEVIĆ
 • Subota, 3. decembar, od 20 sati, Velika scena – Anton Pavlovič Čehov, GALEB, u režiji Milana Meškovića

 

Radno vreme biletarnice pozorišta je od 10 do 14 i od 18 do 20 sati radnim danima, i subotom od 10 do 13 i od 18 do 20 sati. Za sve informacije možete pozvati brojeve telefona 025/436 373 ili 062/24 80 20, a svoje ulaznice možete kupiti i ONLAJN.

16642

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!