KULTURA I ZABAVA

ŠESTI FESTIVAL „NEDELJA POZORIŠTA“ U SONTI OD 12. DO 18. OKTOBRA

13684

Ovogodišnji pozorišni festival u Sonti zbog situacije izazvane virusom Kovid-19 bio je pomeran nekoliko puta dok konačno nije našao svoj termin. Nedelja pozorišta će se ove godine održati od 12. do 18. oktobra u večernjim terminima.

Na otvaranju festivala 12. oktobra u 19 časova publici će se predstaviti Trupa savremenog i imerzivnog pozorišta TITE iz Novog Sada sa muzičko-scenskim performansom „Plovidba“, a narednog dana nastupiće Dramski studio CEKOS-a sa predstavom „Pile tetkino“.

U sredu i četvrtak biće organizovane radionice za decu od prvog do osmog razreda u prostorijama CEKOS-a. Teme radionica će biti ravnopravnost i multikulturalnost kroz pozorište, a obe teme će biti podeljene na dva dela, po uzrastu. Broj mesta na radionicama je ograničen te se pozivaju deca da se ranije prijave na fejsbuk stranici CEKOS-a.

Novine na ovogodišnjem festivalu su rezervisane za vikend – u petak, 16. oktobra u restoranu Stars u Sonti, sa početkom u 21 čas, nastupiće stendap komičar Radomir Nestorović, a sutradan će prvi put biti izveden mjuzikl na engleskom jeziku – Little shop of horrors.

Festival „Nedelja pozorišta“ će zatvoriti predstava „Stvar izbora: Zašto slušam Marčela“ Teleport teatrakoju ćemo gledati onlajn putem fejsbuk stranice CEKOS-a.

„Izuzetno nam je drago što i pored situacije koja nas je sve zadesila možemo da organizujemo festival sa odličnim programom. Naravno, prilikom sprovođenja programa festivala trudićemo se da maksimalno poštujemo sve preventivne mere.“ rekla je koordinatorka festivala Jelena Šegrt.

13685

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!