KULTURA I ZABAVA

Sinoć na Trgu Svetog Trojstva KERBER oduševio somborsku publiku

14791

U okviru “Somborskih zimskih čarolija”, sinoć je na Trgu Svetog Trojstva u Somboru održan koncert grupe Kerber. Svoj nastup su započeli pesmom “Hteo bih”, da bi se potom nizali i svi ostali hitovi ovog popularnog benda. Iako je noć bila hladna, to nije sprečilo Somborce i ostale posetioce da popune tzv. Ćelavi trg i naprave atmosferu za pamćenje.

14792

Podsećamo, Turistička organizacija Grada Sombora, u sklopu “Somborskih zimskih čarolija” pripremila je bogat i raznovrstan program, koji se nastavlja i ovih dana. Donosimo vam raspored za vikend pred nama.

Petak, 24. decembar

12-14h – Radionica “Što je lepo biti zdrav”, u organizaciji Crvenog krsta

12-14h – Radionica crtanja stripova, u organizaciji Kluba ljubitelja stripova

Subota, 25. decembar

17-18:30h – Radionice za mlađu grupu (od 1. do 6. razreda), u organizaciji Kluba ljubitelja stripova

18:30-20h – Radionice za stariju grupu (od 7. razreda osnovne do 4. razreda srednje škole), u organizaciji Kluba ljubitelja stripova, mesto održavanja: Prostorije Кluba (Dečije odeljenje somborske Gradske biblioteke)

Nedelja, 26. decembar

20h – Кoncert  Ivana Milinkovića, Trg Svetog Trojstva

Kompletan program „Somborskih zimskih čarolija“ potpuno je besplatan za sve posetioce. Tokom trajanja manifestacije, na Trgu Svetog Trojstva, radi i gradsko klizalište, a na istoj lokaciji postavljene su kućice za prodaju hrane i pića, somborskih ugostiteljskih radnji.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!