KULTURA I ZABAVA

Sjajne predstave i koncerti na repertoaru SOMBORSKOG NARODNOG POZORIŠTA do kraja godine

14673

Narodno pozorište Sombor, tokom decembra meseca, za svoju vernu publiku pripremilo je bogat repertoar. Osim domaćih i gostujućih predstava, među kojima su i premijere, na Velikoj sceni i na sceni „Studio 99“, pred kraj godine, biće održani i koncerti.

Repertoar:

  • Utorak, 14. decembar, od 20 sati, na sceni “Studio 99”, Kralj Lir Vilijama Šekspira, u izvođenju Narodnog pozorišta Sarajevo
  • Petak, 17. decembar, od 20 sati, na Velikoj sceni, PREMIJERA predstave Kralj Ibi Alfreda Žarija, u režiji Andraša Urbana
  • Subota, 18. decembar, od 20 sati, na Velikoj sceni, prva repriza predstave Kralj Ibi Alfreda Žarija, u režiji Andraša Urbana
  • Sreda, 22. decembar, od 18,30h, na sceni “Studio 99”, koncert ansambla za savremenu muziku “Studio 6”, pod nazivom “Žensko stvaralaštvo”
  • Sreda, 22. decembar, od 20 sati, na Velikoj sceni, koncert “Božićne iskre”
  • Četvrtak, 23. decembar, od 20 sati, na Velikoj sceni, opera Stanislava Biničkog “Na uranku”, po libretu Branislava Nušića, u režiji Vladana Đurkovića I pod dirigentskom palicom Milana Nedeljkovića.

Predstava KISEONIK, Ivana Viripajeva, u režiji Milje Mazarak, zakazana za petak, 10. decembar, otkazana je zbog bolesti glumca.

Sve dodatne informacije i rezervacijeulaznica mogu se dobiti putem telefona 025 436 373 I 062 248 020, ili putem zvaničog sajta Narodnog pozorišta Sombor, www.npozoristeso.co.rs

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!