KULTURA I ZABAVA

Somborske zimske čarolije: Koncert Del Arno Benda zakazan za 5. januar

14839

Turistička organizacija Grada Sombora, u okviru manifestacije „Somborske zimske čarolije“ nastavlja sa realizacijom bogatog programa za sve svoje sugrađane i njihove goste. Nakon sjajno organizovanog dočeka 2022. godine, na kom su bendovi Trilogy i Van Gogh napunili Trg Svetog Trojstva, već za sredu, 5. januar, sa početkom u 20 sati, najavljen je koncert Del Arno Benda. Donosimo vam satnicu svih sadržaja “Somborskih zimskih čarolija” za naredne dane.

Ponedeljak, 3. januar

12 - 14h – Radionica izrade stripova , u organizaciji Кluba ljubitelja stripova  

19 – 20,30h – DJ Nenad Veselinović Brica, House music

Utorak, 4. januar

12 - 13h – HКUD Vladimir Nazor, predstava za decu “Sudac meka srca”

12 - 14h – Radionica u organizaciji Gradske biblioteke (dečije odeljenje)

19 – 20,30h – Koncert tamburaškog sastava Đuvegije - Trg Svetog Trojstva

Sreda, 5. januar

12 - 14h – Radionica pod nazivom “Biti human je lako kada znaš kako”, u organizaciji Crvenog krsta

17 - 18h - КUD ‘’Vuk Кaradžić’’ Čonoplja– Ide Božić i božićni dani – običaji radost dece

20h – Кoncert grupe Del Arno Bend - Trg Svetog Trojstva

Četvrtak, 6. januar

12 - 14h – Radionica u organizaciji Gradske biblioteke (dečije odeljenje)

Kompletan program „Somborskih zimskih čarolija“ potpuno je besplatan za sve posetioce. Tokom trajanja manifestacije, na Trgu Svetog Trojstva, radi i gradsko klizalište, a na istoj lokaciji postavljene su kućice za prodaju hrane i pića, somborskih ugostiteljskih radnji.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!