KULTURA I ZABAVA

U APATINSKOM KULTURNOM CENTRU ODRŽANA SMOTRA RECITATORA

13900

I ove godine u Kulturnom centru Apatin održana je smotra recitatora. Sedam najboljih recitatora, po tri iz mlađe i srednje kategorije, kao i jedan iz starije nastaviće svoje umeće govorenja poezije dalje. U mlađem uzrastu najbolja je bila Una Beslać, drugo mesto je pripalo Nini Šakić, a treće Valentini Vukajlović. U srednjem uzrastu prvo mesto pripalo je Matei Fabijan, drugo Maši Rajić, a treće Tari Zorić. U starijem uzrastu jedini prijavljeni recitator je pokazao svoje recitatorsko umeće, te se plasirao na dalje takmičenje i to Nikola Popović

Na smotru se prijavilo ukupno 44recitatora, 23 iz najmlađeg, 20 iz srednjeg i 1 iz starijeg uzrasta.

Zonska smotra recitatora biće održana u Subotici 19.marta 2021.godine na sceni „Jadran“ Narodnog pozorišta Subotica. Organizator Zonske smotre recitatora je Gradska biblioteka Subotica. Raspored smotre recitatora u Subotici je sledeći:

-od 9 do 11 časova niži uzrast od prvog do četvrtog razreda

-od 11 do 13 časova srednji uzrast od petog do osmog razreda

-od 13 do 15 časova stariji uzrast (srednje škole)

Opštinska smotra recitatora u Apatinu održana je uz poštovanje svih propisanih mera prevencije i sprečavanja širenja zaraze izazvane korona virusom.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!