KULTURA I ZABAVA

U APATINU KREĆE SA RADOM MUZIČKA RADIONICA ZA DECU

14083

Radionica Kids Fest APATIN u saradnji sa Osnovnom muzičkom školom ,,Stevan Hristić” Apatin, u toku maja i juna organizuje nekoliko muzičkih radionica sa ciljem širenja muzičke kulture među predškolskom decom kao i među učenicima nižih razreda osnovne škole.

Radionice će voditi nastavnice solfeđa muzičke škole Ana Pešić i Ivana Antunić Butković, kao i koordinator programa Milorad Basta. Muzičke radionice će se održavati 22. maja, 29. maja, 5. juna i 12. juna 2021. godine od 10 do 11 časova u prostorijama Osnovne muzičke škole u Apatinu.

Cilj programa je da deca dobiju elementarno predznanje o muzici, razviju sluh i želju za pevanjem, ali i da na zanimljiv način, uz igru, zavole muziku. Radionica je usmerena na pripremu dece za eventualno obrazovanje u muzičkoj školi ili pevanje u horu.

Muzička radionica je namenjena deci koja na jesen kreću u prvi razred osnovne škole, ali učesnici mogu biti i deca koja trenutno pohađaju prvi razred osnovne škole. Broj je ograničen na 15 učesnika. Trajanje radionice je jedan školski čas. Za program muzičke radionice roditelji mogu prijaviti decu do petka, 21. maja 2021.godine. Telefon za prijave 064 94 96 118  Milorad Basta.

Za sve zainteresovane radionica je besplatna.

Deo programa možete videti na linku:  https://www.youtube.com/watch?v=rOlT_F1nAsE

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!