KULTURA I ZABAVA

U Apatinu otvorena IZLOŽBA STRIPA autora iz celog sveta

14735

U galeriji „Meander“ u Apatinu otvorena je izložba radova strip autora publikovanih u časopisu „STRIPOLIS“. Izložbu je ovorio akademski slikar, profesor u Srednjoj dizajnerskoj školi “Bogdan Šuput” u Novom Sadu i urednik časopisa, Branko Đukić, a koji je prethodno u Maloj sali Kulturnog centra održao i radionicu stripa.

Kako saznajemo od autora, na izložbi koja se u Apatinu može pogledati do 14. januara predstavljeni su stripovi koji su izlazili u časopisu naziva „STRIPOLIS“.

  • "Svake godine izađe po jedan broj časopisa, 13 godina unazad, a stripovi koji se objavljuju u njemu praktično su izuzetno likovni, imaju izuzetno dobre priče i možda nisu tako zabavni kao oni iz osamdesetih godina na koje smo mi navikli", izjavio je za Radio Apatin Đukić, kog je ljubav ka stripu iz detinjstva odvela ka slikarstvu.

Prema njegovim rečima, kako vreme prolazi, sve više autora u svetu je čulo za časopis „STRIPOLIS“ i sve više ljudi šalje svoje stripove.

  • "Trudim se da prikažem i autore koji možda nisu toliko poznati u svetu, mada ima i onih koji su izuzetno poznati, i da to predstavim našoj publici u Srbiji i regionu.  Svaka godina donosi autore iz neke druge zemlje. Praktično smo pokrili sve kontinente, osim Afrike, a svi  stripovi koje smo objavili su donirani od strane autora", rekao je Branko Đukić i pozvao Apatince da u narednim danima pogledaju postavku u galeriji “Meander”.

14736

14737

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!