KULTURA I ZABAVA

U NEDELJU FINALE TAKMIČENJA „SRBIJA U RITMU EVROPE“

14302

Veliko finale dečijeg muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ održaće se u nedelju, 5. septembra 2021. godine u Čačku. Opštinu Apatin predstavljaju Zorana Mrđa, Mila Vračar i Minja Lazić, koje nastupaju pod rednim brojem 23. Apatinske takmičarke predstavljaće Dansku sa pesmom „Where I Am“, kojom je Danska pevačica Anja nastupila na Evroviziji 2017. godine. U ovogodišnjem takmičenju će nastupati predstavnici 24 grada i opštine iz čitave Srbije, a direktan prenos manifestacije biće emitovan u nedelju od 13 časova na televiziji „Prva“.

Glasanje je uveliko u toku i trajaće do nedelje popodne, kada će biti svečano zatvoreno u direktnom TV prenosu. Prema poslednjem preseku glasova, apatinke su u top 10.

Apatin je prošle godine u ovom takmičenju zauzeo treće mesto, jer je za pobedu nedostajalo više glasova putem SMS poruka. Po oceni žirija apatinke su bile druge. 

Svi koji žele da podrže predstavnice Apatina, to mogu učiniti tako što će poslati SMS poruku sa tekstom: „Pesma 23“ na broj 1557.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!