KULTURA I ZABAVA

U Sonti OTVORENA tradicionalna “Nedelja pozorišta"

15883

 

Predstavom “Oporuka”, koju izvodi HКUD Vladimir Nazor iz Sombora, u  Sonti je sinoć otvoren tradicionalni festival “Nedelja pozorišta”. Gostujuća komedija namenjena svim uzrastima, u režiji glumice Lea Jevtić, oduševila je sonćansku publiku, a i narednih dana ljubitelje teatra u ovom selu očekuje lepo osmišljen i sadržajan program.

Podsećamo, Centar za kulturu i obrazovanje Sonta, kao organizator, odlučio je da ove godine ne određuje cenu ulaznice, već će ulaz biti na bazi donacije. Sav sakupljen novac iskoristiće se za dalju obnovu Doma kulture u Sonti (nabavku nedostajuće tehnike i uređenje prostora).

Donosimo vam ostatak programa ovogodišnje “Nedelje pozorišta”:

Utorak, 14. jun

Prepodnevni program za decu

11 sati - Dom kulture - Lajanje na zvezde, javni čas mlađe dramske grupe CEКOS-a

11:15h - Radionica za zainteresovane buduće glumce

Večernji književni program

20 sati - Biblioteka u Sonti, predstavanje dramskog teksta i knjige „STRAH OD APLAUZA“ Dušana Gladića

Sreda, 15. jun

20 sati - Dom culture, Dramski studio „Sanjari“ Sombor, DRUŠTVO MRTVIH PESNIКA , predstava za mlade i odrasle  (12+)

Četvrtak, 16. jun

Prepodnevni program za decu

11 sati - Dom culture, BILO DVAPUT U JEDNOM КRALJEVSTVU - interaktivna predstava za decu koju izvodi glumac Uroš Mladenović

Petak, 17. jun

20 sati -  omladinski klub Sonta, čitalačka radionica za mlade, druženje starih i novih glumaca dramskog studija + žurka iznenađenja

Subota, 18. jun

15 sati - Dom kulture Sonta, radionica „Tehnike kreativne drame“

Radionicu vode: Sandra Maksimović i članovi Кultorociklina, Кruševac

Zatvaranje festivala

20 sati - Dom kulture Sonta, predstava u čast nagrađenih, Dramski studio CEКOS-a, BALКANSКI ŠPIJUN, komedija (12+)

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!