KULTURA I ZABAVA

Veliko interesovanje Sonćana za SEOSKI BIOSKOP

14907

Zahvaljujući saradnji Opštinskog kulturnog centra Apatin i Centra za kulturu i obrazovanje Sonta, u ovom selu je tokom decembra i januara prikazano nekoliko filmskih projekcija. Meštani Sonte filmove su gledali u seoskom Domu kulture, a veliki odziv na sve projekcije potvrda je da su Sonćani, naročito mladi, itekako zadovoljni ovom novinom.

Kako saznajemo od direktorke Kulturnog centra, Danijele Obradović, na filmskoj projekciji koja je realizovana u decembru mesecu bilo je stotinak prodatih karata, isto toliko i u januaru. Mesna zajednica takođe je pružila podršku, a distributeri su bili izuzetno zadovoljni, s obzirom na činjenicu da je tako malo selo u pitanju. Komplet oprema koju su nosili u seoski Dom kulture pružila je vrhunske tehničke uslove za sve sonćanske ljubitelje filmske umetnosti.

Kulturni centar i CEKOS ne kriju zadovoljstvo ovom sjajnom saradnjom, te najavljuju nastavak iste.

Podsećamo, Centar za kulturu i obrazovanje Sonta gotovo osam godina unazad sprovodi različite aktivnosti, sve s ciljem unapređenja i razvoja programa za decu i mlade, kako bi im ponudili kvalitetno provođenje slobodnog vremena i edukaciju. S tim u vezi, CEKOS je krajem prošle godine osnovao i Omladinski klub, mesto namenjeno celoj zajednici, na kom deca i mladi iz Sonte tokom celog dana mogu da se druže, bave različitim aktivnostima, budu inicijatori novih projekata korisnih za lokalnu zajednicu itd.

Pokretanje Omladinskog kluba u Sonti brzo je postao primer drugim ruralnim mestima, a zahvaljujući projektu koji je CEKOS sproveo, "Razlog da ostanem - pilotiranje omladinskih klubova u Srbiji", Omladinski klubovi poput Sonćanskog nići će i u drugim selima širom Srbije.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!