SPORT

ANDRIJA GERIĆ gost predavač u okviru “Nedelje školskog sporta” u Apatinu

14651

„Nedelja školskog sporta“, u okviru koje će biti organizovano testiranje mlađih kategorija i predavanje na temu sporta, te dodela sportske opreme za sve mlađe kategorije klubova sa teritorije opštine Apatin, započinje sutra, 7. decembra. Kako navode na zvaničnom sajtu opštine Apatin, u pitanju je nastavak projekta koji je započet pred kraj prošle godine.

Zamenik predsednice opštine Apatin najavio je ovim povodom da će, u okviru projekta tokom nedelje, od strane Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta, biti obavljeno testiranje, na kom će biti prisutni eminentni stručnjaci iz oblasti kineziologije i psihologije sporta. Takođe, najavio je i podelu sportske opreme mlađim kategorijama, kao i veća ulaganja u sportske klubove tokom iduće godine.

Radomir Radujko, sekretar Sportskog saveza opštine Apatin, objasnio je da će testiranjem, koje će biti organizovano u utorak i sredu, 7. i 8. decembra, u hali OŠ “Žarko Zrenjanin” , biti obuhvaćeno 140 dečaka i devojčica, na osnovu kog će se napraviti baza za dalje praćenje i razvijanje te dece kroz takmičenja.

Osim navedenog, iz apatinskog Sportskog saveza, za sredu, 8. decembar, najavljeno je i predavanje u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra, a na kom će govoriti Dragoljub Veljović i naš proslavljeni odbojkaš Andrija Gerić. Predavanje će se odnositi na teme fizičkog vežbanja kao zdrave navike, te samopouzdanja iz sporta u život, i trajaće od 17 do 19 sati.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!