SPORT

Apatinske KUGLAŠICE prikazale odličnu igru protiv PRVOPLASIRANE Vojvodine

14694

U okviru devetog kola Super lige Srbije, ŽKK Apatin gostovao je ekipi Vojvodine iz Novog Sada na jednoj od najzahtevnijih kuglana. Iako poražene, Apatinke su pokazale sjajnu igru, te opravdale svoje mesto u najelitnijem rangu takmičenja.

Apatinska kuglašica, Snežana Petrović, pokazala je fantastičnu igru i žar na stazi, savladavši Dijanu Kormanjoš, reprezentativku Srbije i trenutno najjaču igračicu Vojvodine. Iako je gubila sa 2:0 i 20 čunjeva, nije se predala, te je na kraju preokrenula igru i nakon nerešenog rezultata, 2:2, savladala je sa tri čunja razlike. Odličnu igru pokazala je i Nataša Nađ, ali to, nažalost, nije bilo dovoljno za trijumf.

Kako saznajemo, sve igračice ŽKK Apatin borile su se do poslednje kugle i do samog kraja rezultat je bio neizvestan. Ipak, Apatinke mogu biti zadovoljne, jer su u poslednjoj utakmici u jesenjem delu takmičenja bile najbliže pobedi prvih na tabeli, i trenutno zauzimaju sedmo mesto.

14695

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!