SPORT

APATINSKI ATLETIČARI nastavili seriju odličnih rezultata

16017

Đuro Borbelj pobednik polumaratona u Sarajevu, Denis Firulović trećeplasirani

Nemanja Đurić prvi u štafeti u Konjicu, Dušan Krstić drugi u trci sa preprekama

Članovi Atletskog kluba Apatin su proteklog vikendom nastavili su sa uspešnim nastupima na takmičenjima u zemlji i nostranstvu i osvajanjem medalja.

Đuro Borbelj posle osvajanja šampionske i vicešampionske titule na Prvenstvu Srbije za seniore koje je održano prethodne nedelje u Kruševcu, nastavio je sa učešćem i pobeđivanjem na polumaratonskim trkama. Đuro Borbelj je trijumfovao u do kraja izuzetno uzbudljivoj trci u Sarajevu na 3. TCM Sarajevskom polumaratonu koji je održan u nedelju 3. jula 2022. godine u korganozaciji udruženja Dečki u plavom, slavio sa rezultatom 1 sat 8 minuta i 46 sekundi ispred takmičara iz Hrvatske Ivana Dračara (koji je na cilj stigao sa 10 sekundi zaostatka), u istoj trci treće mesto i bronzano odličje osvojio je drugi član AK Apatin, Denis Firulović sa rezultatom 1 sat 15 minuta i 23 sekunde, u polumaratonskoj trci nastupilo je 287 takmičara. U trci na 5 kilometara koja je održana u okviru Sarajavskog polumaratona, Aleksandar Stajić osvojio je 7. mesto sa rezultatom 16 minuta i 47 sekundi, dok je Nemanja Đurić ostvario plasman na 18. mesto u konkurenciji 291 takmičara. Sarajevski polumaraton održan je u nedelju 03.jula 2022. godine. U maratonskoj trci na 42 kilometra i 195 metara nastupili su Predrag Aničić i Kop Bahadur Gurung koji su uspešno savladali maratonsku stazu.

U subotu 2. jula u Konjicu (Bosna i Hercegovina) održan je 4. Konjički cener na 10 kilometara i u trci štafeta. U trci na 10 kilometara Aleksandar Stajić je sa rezultatom 37 minuta i 0 sekundi, u konkurenciji 191 takmičara zauzeo 8. mesto, Milica Marković osvojila je 4. mesto rezultatom 48 minuta i 7 sekundi. U štafetnoj trci (2h5 kilometara) Nemanja Đurić slavio je u štafeti sa Branislavom Stepanov iz AK Bečej

16018

Na ultra trejl trci Tara na 66 kilometra i visinskom razlikom +/-3300 metara koja je održana u subotu 2. jula, Zoran Škorić osvojio je 38. mesto u konkurenciji 400 trkača.

U nedelju 3. jula u Rumi je održana 9. Adrenalin trka sa preprekama na 14 kilometara u kojoj je drugo mesto u konkurenciji 214 takmičara, osvojio član AK Apatin Dušan Krstić.

16019

16020

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!