SPORT

APATINSKI ATLETIČARI NASTUPILI U BEOGRADU, KRALJEVU I PALIĆU

14144

Članovi Atletskog kluba Apatin nastavili sa nastupima na takmičenjima širom Srbije. Protekle subote i nedelje seniori su nastupali na Prvenstvu Srbije za seniore i seniorke, Prvenstvu Srbije u ultramaratonu na 24 sata u okviru Međunarodnog ultramaratona Palić,  Beogradskom maratonui ultra trejl trci na Staroj Planini.

Na Prvenstvu Srbije za seniore koje je u subotu i nedelju održano na novom atletskom stadionu u Kraljevu, Atletski klub Apatin, predstavljala su dva takmičara Stajić Aleksandar i Nemanja Đurić koji su nastupaliu disciplinama 3000 metara i 5000 metara u kojima su obojica oborila svoje lične rekorde.

Na tradicionalnom 34. Beogradskom maratonu i polumaratonu, nastupio je veliki broj članova AK Apatin, najuspešniji je bio Đuro Borbelj  koji je u konkurenciji 4000 polumaratonaca na 21 kilometar i 097 metara zauzeo visoko 4. mesto (rezultat 1 sat 14 minuta i 30 sekundi, dobar nastup u polumaratonskoj trci imao je Željko Peković koji je oborio lični rekord,  Aleksandra BurkanovićMilica Marković, Marija Moskova, Aleksandar Maksimović, Radomir TopličaninSvetozar Petrović, čast da bude pejsmejker u polumaratonskoj trci na rezultat 1 sat i 40 minuta imao je Predrag Vejin.

U maratonskoj trcina 42 km i 195 metara uspešan nastup imali su Zoran Radičanin, Živa Vijoglavin, a ulogu pejsmejkera imao je Predrag Knežević.

Na Paliću je u subotu i nedelju održano međunarodno ultramaratonsko takmičenje na 50 km, 100 km, 12 sati i 24 sata u okviru kojeg je održano i Prvenstvo Srbije u kojem je u trci na 24 sata, Boban Pantović član AK Apatin zauzeo 6. mesto. U trci na 12 sati koja se nije bodovala za Prvenstvo Srbije, drugo mesto u muškoj konkurenciji zauzeo je Robert Čizmadija. Ovo je bio prvi nastup zvaničan za oba takmičara u bojama Atletskog kluba Apatin. Ulogu tehničkog delegata na Prvenstvu Srbije obavljao je Goran Čegar.

Na Staroj planini proteklog vikenda održano je trejl takmičenje Ultra trejl Stara planina, gde je u predivnom ambijentu učestvovalo nekoliko stotina takmičara, među kojima i članovi Atletskog kluba Apatin, Aleksandar Štajfer, Marijana Mijatović, Branka Veličković Milica Pušara i Vesna Bogišić.

14145

14146

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!