SPORT

Apatinski osnovci doneli 12 MEDALjA sa školskog OKRUŽNOG TAKMIČENjA u atletici

15511

 

Krajem protekle nedelje, na Gradskom stadionu u Somboru, održano je školsko okružno takmičenje u atletici.

Ove godine, za razliku od nekoliko predhodnih, OŠ “Žarko Zrenjanin” iz Apatina predstavljala je mnogobrojna ekipa od čak 18 članova.

Ekipu je oformio i vodio nastavnik Nikola Orelj, a na takmičenjima u 18 disciplina, apatinski učenici su se vratili sa čak 12 odličja.

Rezultati takmičenja:

Milica Zanze – prvo mesto, 60m u kategoriji devojčice 5. i 6. razred;

Elena Ćopić – prvo mesto, 300m devojčice 5. i 6. razred;

Iva Rajić – prvo mesto, 600m devojčice 5. i 6. razred;

Lazar Borković – prvo mesto 300m dečaci 7. i 8. razred;

Muška štafeta 7. i 8. razred - prvo mesto (članovi ekipe bili su Veljko Sladojević, Uroš Roknić, Vojin Medić i Lazar Borković);

Nemanja Кovačević – drugo mesto, 300m dečaci 5. i 6. razred;

Elena Vejin – drugo mesto, bacanje kugle 2kg devojčice 5. i 6. razred;

Maša Vujin – drugo mesto, 300m devojčice 7. i 8. razred;

Nikolina Polovina – treće mesto, skok u dalj devojčice 5. i 6. razred;

Uroš Roknić – treće mesto, bacanje kugle 4kg dečaci 7. i 8. razred;

Vojin Medić – treće mesto, 100m dečaci 7. i 8. razred;

Maša Rajić – treće mesto, 600m devojčice 7. i 8. razred.

Pored apatinskih osnovaca koji su osvojili medalje, našu školu su predstavljali i Sofija Bujić, Lena Кostić, Jovana Mandić, Jelena Mandić i Miloš Ćopić, koji su takođe imali zapažene rezultate.

Kako navode u školi, veliki uspeh je što su posle dugog niza godina imali mušku ekipu u konkurenciji 7. i 8. razreda, gde su zauzeli drugo mesto u ukupnom plasmanu, a još veći uspeh je što su školu predstavili u ovolikom broju.

Svi učenici koji su zauzeli prvo mesto predstavljaće OŠ “Žarko Zrenjanin” druge nedelje maja u Novom Sadu na međuokružnom takmičenju.

Prema rečima nastavnika Nikole Orelja saznajemo da je atmosfera i organizacija bila na visokom nivou što se tiče takmičenja, kao i to da ćemo imati 4 pojedinačna predstavnika za štafetu na međuokruznom takmičenju.

Deca su oduševljena, bilo im je lepo i već se spremaju za naredna takmičenja, ove godine smo se predstavili sa ekipom od 18 članova, a sledeće godine ćemo probati da formiramo kompletan sastav od 30 članova, a moguće je u dogovoru sa koordinatorom za školski sport i atletskim klubom,, Maraton,, iz Sombora da organizujemo opštinsko takmičenje kod nas.

Spremamo se za Novi Sad pa se nadamo i tamo nekim sličnim uspesima i prolasku na Republičko takmičenje.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!