SPORT

ATLETIČARI USPEŠNI NA ZRENJANINSKOM MARATONU I VUKOVARSKOM POLUMARATONU

14117

Članovi Atletskog kluba Apatin nastavili sa dobrim nastupima na takmičenjima u zemlji i inostranstvu učešćem na 2. Vukovarskom polumaratonu i 1. Zrenjaninskom maratonu, koji su održani u subotu 29. maja i u nedelju 30. maja.

U subotu je u Vukovaru održan 2. Vukovarski polumaraton na kome je nastupio Predrag Vejin i sa rezultatom od 1 sat 29 minuta i 20 sekundi u trci na 21 kilometar i 97 metara zauzeo drugo mesto u svojoj starosnoj kategoriji.

Nedelja je bila rezervisana za 1. Zrenjaninski maraton na kojem je nastupio veliki broj članova AK Apatin u trkama na 42 kilometra i 195 metara, 21 km i 97 metara, 7000 metara i u štafeti 3h7 kilometara.

U trci na 42 kilometra i 195 metara u ženskoj konkurenciji pobedu je odnela Slađana Dečermić.

14118

Sjajnu štafetnu trku 3 h 7 kilometara (polumaraton 21 kilometar i 97 metara) , imala je muška štafeta AK Apatin (Nemanja Đurić, Miroslav Pešić i Aleksandar Stajić), koja je sa rezultatom od 1 sat 19 minuta ubedljivo trijumfovala, dok je druga ekipa AK Apatin u sastavu (Vanja Bolesnikov, Igor Bakoš i Živa Vijoglavin) osvojila četvrto mesto u ukupnom plasmanu štafeta.

U ženskoj trci na 7 kilometara slavila je nova članica AK Apatin Vesna Vicko Bogišić koja je u finišu izvojevala pobedu ispred drugoplasirane klubske drugarice Aleksandre Burkanović. Trku na 7 kilometara uspešno je završila i Una Čegar jedna od najmlađih učesnica u trci u ženskoj konkurenciji kojoj je ovo bila do sada najduža trka i Željko Peković u muškoj konkurenciji koji je oborio svoj lični rekord.

U polumaratonskoj trci na 21 kilometar i 97 metara, uspešan finiš imali su Aleksandar Maksimović i Milan Marinković.

Atletski klub Apatin vrši pripreme za organizaciju velike atletske manifestacije „Brzinom do zvezda“ koja se pod pokroviteljstvom Srpskog atletskog Saveza i Telenora u održava u Apatinu u petak 4. juna 2021. godine od 10,00 do 12,00 časova, na terenima OFK Mladost, i u kojoj će učestvovati školska deca 2010. i 2011. godište iz škola sa teritorije Zapadno-bačkog okruga. Najuspešnija deca sa regionalnog takmičenja plasiraće se na finalno takmičenje u kojem će učestvovati deca sa teritorije cele Republike Srbije i koje će se realizovati 16. ili 17. juna 2021. godine u Beogradu (SC Košutnjak).

14119

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!