SPORT

ATLETIKA: TRIJUMFI DUŠANA MOMIĆA I ALEKSANDRE TODOROVIĆ

13516

Na prvenstvu Srbije u ultramaratonu na 6 sati, održanom u Beogradu,  apatinski atletičar Dušan Momić je osvojio prvo mesto u konkurenciji seniora, rezultatom 78,310 km i time objednio titule prvaka Srbije na 12 i na 6 sati.U ženskoj konkurenciji slavila je Aleksandra Todorović,debitant u dresu AK Apatin, koja je za 6 sati istrčala62,301 km. Tehnički delegat ASS na prvenstvu bio je Goran Čegar.

Prethodne nedelje u Kameničkom parku održana je humanitarna trka za dečiji osmeh, na kojoj je AK „Apatin“ bio jedan od tehničkih organizatora. U takmičarskom delu učestvovao je veliki broj članova AK „Apatin“ i „Dobro jutro Apatine“, od kojih su najuspešniji bili Aleksandra Burkanović, koja je slavila na 4 km kod žena i Konstantin Šimić koji je, u istoj trci, u muškoj konkurenciji osvojio drugo mesto.

13517

Dan pre toga na Srebrnom jezeru održan je polumaraton u kojem je u ženskoj konkurenciji slavila nova članica AK Apatin Marija Moskova, ispred klupske drugarice Aleksandre Burkanović, dok je u muškoj konkurenciji Zoran Radičanin, u sveukupnom plsamanu, osvojio peto mesto i prvo u starosnoj kategoriji.

13518

Mladi Konstantin Šimić je protekle nedelje učestvovao i na Prvenstvu Srbije za starije pionire i u trci na 2.000 m zauzeo četvrto mesto.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8
FMFM&PRESS DOO
Petefi Šandora 57 , sprat I , lokal 6,
Apatin - 25260
Tel: +381 25 780 200
Mob: +381 63 82 94 653
@mail: radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!