SPORT

ČLANOVI ATLETSKOG KLUBA APATIN USPEŠNI NA TRKAMA U UGLJEVIKU I BANOVIĆIMA

14285

Članovi Atletskog kluba Apatin u okviru priprema za nastupe na Prvenstvima Srbije u jesenjem delu sezone, nastupaju na uličnim trkama u R. Srbiji i okruženju.

Proteklog vikenda (petak 20.8. i subota 21.8.) u Bosni i Hercegovini su održane dve trke u Ugljeviku i Banovićima u kojima su uspešan nastup imala tri člana Atletskog kluba Apatin (Aleksandar Stajić, Nemanja i Nikola Đurić).

U petak je održana 6. ulična trka Ugljevik gde je u trcu na 5 kilometara u ukupnom plasman na treće mesto i bronzano odličje osvojio Aleksandar Stajić sa oborenim ličnim rekordom na 5 kilometara, sjajno 6. mesto osvojio je Nemanja Đurić, dok je Nikola Đurić ostvario plasman u prvoj polovini sveukupnog plasmana.

U subotu je u Banovićima održana još jedna lepa atletska manifestacija i u kojoj su nastupili članovi AK Apatin koji su prethodnog dana takmičilu u Ugljeviku. Aleksandar Stajić i Nemanja Đurić zajedno su odradili trku i u sveukupnom plasmanu su osvojili 5. i 6. mesto, dok je Nikola Đurić ostvario plsaman sličan plasmanu u Ugljeviku.

Članove Atletskog kluba Apatin narednog vikenda očekuju nastupi na nekoliko takmičenja, Subotički polumaraton, Valjevski polumaraton, Prvenstvo Srbije za veterane i veteranke u Sremskoj Mitrovici i trejl trci Kopaonik 2021.

Atletski klub Apatin posle kraće pauze početkom septembra nastavlja sa radom sa polaznicima besplatne škole atletike. Termini i mesto realizacije mogu se dobiti preko emaila: Akapatin2001@Gmail.Com.

14286

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!