SPORT

ČLANOVI ATLETSKOG KLUBA APATIN USPEŠNI PROTEKLOG VIKENDA

14296

 

Pregršt medalja na brojnim takmičenjimai početak rada besplatne škole atletike

 

Članovi Atletskog kluba Apatin nastavljaju sa odličnim nastupima u ovoj godini ovog vikenda veliki broj članova nastupio je na takmičenjima u Subotici, Valjevu, Sremskoj Mitrovici i Kopaoniku.

Na Kopaoniku je održana tradicionalna šesta po redu Trejl trka „Kopaonik 2021“, gde je odličan nastup imao Đuro Borbelj koji je ubedljivo trijumfovao u trci na 15 kilometarau sveukupnom plasmanu.

14297

U Valjevu je održan tradicionalni 3. Valjevski polumaraton gde je Milan Marinković osvojio drugo mesto u sveukupnom plasmanu u trci na 21 kilometar i 97 metara sa rezultatom 1 sat 26 minuta i 4 sekunde.

Članovi AK Apatin nastupali su i na Prvenstvu Srbije za veterane koje je održano na atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici i gde su ostvareni dobri rezultati uz osvajanje pregršt medalja, u ženskoj kategoriji: Vesna Bogišić – Vicko u kategoriji Ž 35 (žene 35 do 39 godina) osvojila je prva mesta na 200 metara i 400 metara, u istoj kategoriji Aleksandra Burkanović je u trci na 3000 metara osvojila prvo mesto. Snežana Milošević je u svojoj starosnoj kategoriji Ž 45 (45-49 godina) osvojila prvo mesto. U muškoj konkurencijiu kategoriji M35 (35-39 godina) Miroslav Pešić osvojio je prva mesta na 800 metara i 3000 metara, u kategoriji M45 (45-49 godina) u istoj kategoriji Ajredin Ajeti osvojio je prvo mesto u bacanju diska i treće mesto na 3000 metara, u kategoriji M45 (45-49 godina) Vanja Bolesnikov osvojio je drugo mesto u trci na 800 metara i treće mesto na 3000 metara.

14298

14299

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!