SPORT

ČLANOVI ATLETSKOG KLUBA ODLIČNI NA 12. NOĆNOM MARATONU

14183

Članovi Atletskog kluba Apatin nastavljaju sa odličnim nastupima, ovog vikenda veliki broj članova nastupio je na tradicionalnom 12. Novosadskom noćnom maratonu, koji je u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Fruška Gora, održan u subotu 26. juna 2021. godine na Novosadskom sunčanom keju.

Članovi AK Apatin nastupali su  u trkama na 4200 metara, 21 kilometar i 97 metara i 42 kilometra i 195 metara.

U trci na 4200 metara u muškoj konkurenciji ubedljivu pobedu ostvario je Đuro Borbelj, odličan nastup imali su i Aleksandar Stajić koji je osvojio 3. mesto, Nemanja Đurić ostvario je plasman na 5. mesto, dok je Vanja Bolesnikov ostvario plasman u prvih deset. Kod devojaka pobedu je ostvarila Vesna Bogišić Vicko, a titulu vicešampiona odnela je Aleksandra Burkanović.

U polumaratonskoj trci (21 kilometara i 09 metara) uspešan nastup imali su Jasmina Kljajić (lični rekord) , Marija Bubalo, Igor Bakoš i Željko Peković (blizu ličnog rekorda).

Dok je maratonsku trku (42 kilometra i 195 metara) uspešno završio Zoran Radičanin.

Dobri nastupi članova Atletskog kluba Apatin ohrabruju i daju dodatnu energiju za realizaciju pripremnih aktivnosti za organizaciju međunarodnog jubilarnog 25. Apatinskog Dunavskog polumaratona, koji je ove godine planiran za nedelju 17.10. koji će pored sportskog, zavbavnog imati i humanitarni karakter i za koji je do sad izvršeno blizu 250 prijava iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Mađarske. Informacije i prijave u vezi sa manifestacijom mogu se pronaći na oficijelnom sajtu trke: www.dunavskipolumaraton.com

14184

14185

14186

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!