SPORT

Članovi KARATE škole „Crni Panteri“ doneli Apatinu 15 MEDALjA

17311

 

Na Funakoši Kupu, koji je 12. marta održan u Debeljači, po prvi put su učešće uzeli takmičari novoosnovane Karate škole „Crni Panteri“ iz Apatina.

U konkurenciji 20 klubova i oko 250 takmičara iz cele Srbije, Apatinci su zablistali, te pokazali da mogu da pariraju mnogo iskusnijim takmičarima i klubovima.

Ukupno 9 takmičara našeg kluba donelo je Apatinu 15 medalja, od čega 5 zlatnih, 6 srebrnih i 4 bronzane. Više sam nego ponosna na decu i sa zadovoljstvom čekamo nova takmičenja i nove izazove. Ovaj turnir nam je motiv da još jače i vrednije treniramo. Nadamo se da će u budućnosti biti još boljih rezultata“, izjavila je za Radio Apatin Milica Lakatoš, trener Karate škole „Crni Panteri“.

17312

Podsećamo, Milica je operativni trener, majstor karatea crni pojas, savezni sudija u karateu i bivša članica reprezentacije Srbije, a na Funakoši Kupu, osim što je predvodila decu iz apatinskog kluba, bila je i sudija na jednom od borilišta.

Iz Karate škole „Crni Panteri“ naglašavaju da su novi članovi uvek dobrodošli. Treninzi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom, u periodu od 17 do 18 sati, u hali Sportskog saveza opštine Apatin.

17313

17314

17315

17316

17317

17318

17319

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!