SPORT

ELENA ĆOPIĆ, UČENICA OŠ „ŽARKO ZRENJANIN“ DRUGA U VOJVODINI

14065

U četvrtak 13.5.2021. na stadionu Karađorđe u Novom Sadu održano je školsko međuokružno takmičenje u atletici. Opštinu Apatin je predstavljala Elena Ćopić učenica petog razreda osnovne škole Žarko Zrenjanin. Ona se takmičila u trci na 60m u konkurenciji petih i šestih razreda i osvojila drugo mesto. 

 Ovo je veliki uspeh jer je Elena bila jedina učesnica petog razreda, dok su sve ostale takmičarke bile godinu dana starije. Sa njom je išao na takmičenje nastavnik fizičkog Nikola Orelj. Sve pohvale za Elenu, ovo je veliki uspeh za nju i za školu.

 Trka je bila neizvesna do samog kraja i poslednji metri su odlučivali o pobedniku. Ove godine nam je izmaklo prvo mesto i plasman na republičko takmičenje, ali sledeće godine kada Elena bude trčala sa svojom generacijom to će biti mnogo realnije. Elena je članica AK Maraton iz Sombora, te pohvaljujem i trenera tog kluba Miru Trifunov. Vidi se odličan rad sa decom, što su pokazale i medalje, jer sva deca koja su došla iz njenog kluba i predstavljala naš okrug, uzela su neku od prve tri medelje. Elena je presrećna ostvarenim uspehom i poručuje da joj je bila čast predstavljati školu, te da nije očekivala da će biti druga u Vojvodini pogotovo što se takmičila sa godinu dana starijim devojčicama, samim tim je ovaj uspeh još slađi, rekao je profesor fizičkog vaspitanja Nikola Orelj.

14066

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!