SPORT

FANTASTIČNA POBEDA MILICE ZANZE NA VELIKOM FINALU BRZINOM DO ZVEZDA

14166

Na stadionu Partizana u Beogradu danas (petak 18. jun 2021.) održano je veliko finale takmičenja Brzinom do zvezda čiji su organizatori i partneri bili Srpski atletski Savez i kompanija Telenor.
Nakon kvalifikacionih takmičenja u 37 gradova širom Srbije, najboljih 8 devojčica i 8 dečaka iz svakog grada -okruga obezbedilo je plasman na današnje veliko finale.
Sjajnu pobedu ostvarila je članica AK Apatin i učenica Osnovne škole Žarko Zrenjanin Milica Zanze, koja je trijumfovala u kvalifikacionoj trci, polufinalu i u velikom finalu.
Kvalifikaciono takmičenje za naš okrug održano je 4. juna na stadionu OFK Mladost u tehničkoj organizaciji Atletskog klub Apatin, uz podršku Opštine Apatin, Sportskog saveza Opštine Apatin, Opštinske organizacije Crvenog krsta Apatin i Kulturnog centra Apatin. Takmičenje u Apatinu po oceni glavnog koordinatora Brzinom do zvezda ocenjeno je najvećom ocenom i koji je odao priznanje Atletskom klubu Apatin, predsedniku Goranu Čegaru i koordinatoru Bojanu Tomaševiću na izuzetno korektnoj, kvalitetnoj saradnji i sjajnoj organizaciji kvalifikacionog takmičenja.
Koordinator cele aktivnosti ispred Zapadno-Bačkog okruga tokom realizacije projekta Brzinom do zvezda bio je, Bojan Tomašević koji obavlja ulogu trenera u Atletskom klubu Apatin koji ima i veliki udeo u sjajnom rezultatu Milice Zanze čiji je bio trener u proteklih četiri godine i zajedničkim radom ostvarili su velike uspehe. 
Šampionka Milica Zanze za pobedu na takmičenju dobila je letovanje 7 dana u Grčkoj za nju i porodicu, mobilni telefon, takođe za svoju školu OŠ Žarko Zrenjanin Apatin osvojila je veliki plazma televizor koji je poklon od kompanije Komtrejd, pobednički pehar i zlatnu zvezdu koju joj je uručio Slobodan Branković direktor Srpskog atletskog Saveza i još dosta nagrada.
Zapadno – Bački okrug su na velikom finalu u Beogradu predstavljali:
Devojčice:
1. Milica Zanze /2010. godište./ OŠ Žarko Zrenjanin – Apatin – kapiten ekipe 
2. Anja Vodeničar /2010./ OŠ Dositej Obradović – Sombor 
3. Sofija Cvetković /2010/ OŠ Avram Mrazović – Sombor 
4. Tamara Rakas /2010./ OŠ Mladost- Prigrevica
5. Nađa Ranđelović /2010./ OŠ Miroslav Antić - Odžaci 
6. Kaća Ćirić /2010./ OŠ Branko Radičević - Odžaci
7. Katarina Rajković /2010./ OŠ Vuk Karadžić - Deronje
8. Ana Šmit /2012./ OŠ Bratstvo i Jedinstvo - Bezdan

Dečaci:
1. Uroš Mandić /2010. godište./ OŠ Žarko Zrenjanin – Apatin – kapiten ekipe
2. Darko Balog /2010./ OŠ Žarko Zrenjanin – Apatin
3. Stefan Bačić /2011./ OŠ Ivan Goran Kovačić - Sonta
4. Relja Lalić /2011./ OŠ Dositej Obradović – Sombor 
5. Andrija Orlović /2010./ OŠ Miroslav Antić - Odžaci
6. Stefan Bjeloš /2011./ OŠ Nikola Tesla - Kljajićevo
7. Dimitrije Čabrilo /2012./ OŠ Bratstvo i Jedinstvo - Bezdan
8. Valentin Marsel /2010./ OŠ Nestor Žučni – Lalić

U pratnji dece na finalnom takmičenju pored Bojana Tomaševića, ispred Apatina bio je Nikola Orelj, za decu iz Sombora bila je zadužena trener AK Maraton Sombor Mira Trifunov i nasatvnici iz Osnovnih škola sa teritorije Opštine Odžaci.

Podršku učešću na današnjem velikom finalu pružio je Opština Apatin.Sportski savez Opštine Apatin i Opština Odžaci.
 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!