SPORT

Krajem godine NOVOGODIŠNjI TURNIR u malom fudbalu, prijave do 24. decembra

14656

Sportski savez opštine Apatin i ove godine organizuje Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Početak turnira zakazan je za 27. decembar, a prijave učesnika traju do 24. u mesecu, do 15 sati. Izvlačenje je predviđeno za 24. decembar u 17 sati, u prostorijama Sportskog saveza.

Kako saznajemo, turnir će biti održan u sportskoj hali OŠ “Žarko Zrenjanin”, a za najbolje ekipe biće obezbeđene vredne nagrade.

Kotizacije za seniore iznose 10.000 dinara, za veterane 6.000 dinara, dok je za mlađe kategorije (kadete, pionire i mlađe pionire) učešće na turniru besplatno. Uplate se mogu izvršiti putem žiro računa na broj 200-3006390101983-48.

Kada su nagrade u pitanju, za mlađe kategorije su obezbeđeni pehari, medalje, diplome i lopte, veterani dobijaju 60% od kotizacija, dok će ekipe seniora moći da osvoje 40.000 za treće, 80.000 za drugo i 200.000 dinara za prvo mesto.

Prijave ekipa, kao i sve dodatne informacije, mogu se dobiti u Sportskom savezu opštine Apatin, ili putem telefona 064 96 17 202 i 063 392 719 (kontakt osoba je Radomir Radujko).

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!